Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért piszkálják mindig a 14...

Miért piszkálják mindig a 14 éveseket?

Figyelt kérdés

Én 10-11 éves koromtól leléptem akár napokra is otthonról, és már pici korom óta bulizok, anyáékkal is eljártam meg rokonokkal, barátokkal. De nem érzem, hogy sz@r ember lennék.

Itt meg mindenki fikázza a tizenéveseket, akik kimaradoznak otthonról. Vagy ez is csak azért van, mert ez egy anonim oldal, és úgyis kis hülyegyerekek, akkor jól megmondjátok nekik? Vagy mi bajotok van a tizenévesekkel?

20/L

2011. jún. 14. 16:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem a jó ember rossz ember kerdése a buli, kimaradozás. Az a baj ezzel, hogy úgy viselkednek a szóban forgó gyerekek mintha semmiféle határ nem lenne szabva nekik. Nem csak itt lehet olvasni a gyk-n az elkeserítőbbnél elkeserítőbb kérdéseket-hozzászólásokat, hanem az utcán is, buszon, akárhol egyre többet látni, hallani.

Az, hogy te 10-11 évesen leléptél akár napokra is otthonról az elég szomorú, s ha a szüleidet nem érdekelte merre bóklászol ennyi idősen, az meg még szomorúbb.

2011. jún. 14. 17:53
 12/15 anonim ***** válasza:
2011. jún. 14. 17:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves 17:13!

Azért a 10 és a 13 éves gyerek nem ugyan az... Teljesen másképp gondolkodik a két korosztály. Meg gondolj már bele, te sem babáztál olyan idősen. Mindenki úgy tudja itt osztani az észt, hogy ilyen kicsik, olyan kicsik és babázniuk kellene, mint a 4-5 éveseknek... Közben meg ezek az emberek sem éppen ezt csinálták már ilyen idősen. (Most nem a bulizásra gondolok. Az átlag 10-13 éves inkább sportol, a maradék meg gépezik...)

2011. jún. 14. 18:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Kérdező,hidd el sokkal jobb az amit leirtál mint mostanság a sok dagadék kocka élettelenkedik és neten éli ki magát a gép előtt...és kinem mozdul a házból!

Amúgy én 15vok mégse mek discoba,suli bulikba se nagyon járok,nőzni szoktam énis...,nem bulizok pedig nem vagyok "lúzer"!remélem értitek!

De az is normális h azokat akik itt próbálják megoldani problémáikat és olyan kérdéseket tesznek fel hogy falnak megyek,az idősebbek beoltják :D

2011. jún. 14. 18:48
 15/15 anonim válasza:
amugy meg tényleg igazuk van egyeseknek én most 16 vagyok.. ÉS ilyen 10-12 éves koromban még nagyban ringattam a műanyag babát, vagy néztem a minimaxot. A mostani 10-13 éves korosztály asse tudja mi csináljon hogy kitűnjön a tömegből.. Bár evvel cska saját magukat járatják le... És a legszomorubb hogy a szülei mit tesznek? semmit. olyan ruhákat veszenek nekik amiből kinnt van a fél pics@juk És akkor ha meglátnak mondjuk engem edzésen futni akkor kiröhögnek mert milyen gáz már. de az nem gáz h ők 12 évesen 150cm ek és 90 kb osak és akor cigi pia drog no test mozgás ez a véleményem róla :@
2011. jún. 23. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!