Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért piszkálják a pasik a...

Miért piszkálják a pasik a viszahuzodó lányokat a suliban?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 17:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert bunkó parasztok, és ezzel akarnak nagy arcok maradni a barátaik szemében, hogy öten-hatan egy gyengét bántanak. Engem is terrorizálnak, szóval tudom.
2010. ápr. 23. 17:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert a gyengébbet könnyű bántani, az erősnek meg nyalizni kell. Azért.

Pár év múlva úgyis mind meg majd akarnak fektetni.

2010. ápr. 23. 17:20
 3/15 anonim válasza:
100%
Hát ez nagyon jó kérdés...nemtudom én is ilyen vagyok engem is piszkálnak...de szerintem ez nem csak suliban van. válaszom pedig az, hogy szerintem azért, mert a kevésbé visszahúzódó lányok jobban visszavágnak, nemkönnyű őket megbántani, viszont a félénkebbek visszahúzódóbbak hamarabb kiborulnak, elszakad náluk a cérna, és ezt a fiúk vmilyen szinten élvezik (tisztelet a kivételnek)
2010. ápr. 23. 17:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nagyszájúaknak nem mernek beszólni, mert valszínűleg beégetnék Őket! És ezzel Ők a nagyjanik, mert egy visszahúzódó lányt ba*tatnak. és közben mekkora gyíkarc dolog! háháhá... Röhögd ki Őket!
2010. ápr. 23. 17:42
 5/15 anonim válasza:
18%

Mik ezek a válaszok??? XD Fogadjunk titeket mind piszkáltak/piszkálnak a suliban, azért írtok ilyeneket. :D Én speciel azért piszkálódtam mindig mert egyrészt jó szórakozás, másrészt, ezzel is próbáltam őket bevonni a "közösségi életbe". Nem kell visszahúzódni, üldögélni magadban a szünetben is, meg nem kell nyelni sem a piszkálódást. Szólj vissza! Am ez nem csak a lányokra igaz. Bárkit piszkálok aki hagyja magát. Sőt, azt is aki nem. :D Az sem igaz h ettől lesz vki nagy ember. Én sosem éreztem ettől nagyobbnak magam. Egyszerűen ilyen voltam mindig, ez már hozzátartozik az imidzsemhez. Az is hülyeség h azért mert annak nem mernek beszólni az ilyenek akiknek nagy a szája, mert leoltaná őket. Én is beszólogatok annak is, aki tudom h igenis keményen vissza fog oltani, meg mások is ugyanúgy cikiznek engem ha hülyeséget mondom, teszek vagy bénázok vmit. Dehát ennyi kell sztem. Unalmas lenne a közösség ha nem menne ez az adok-kapok. Aki meg csak nyelni tud, az magára vessen! Mindenkinek adott a lehetőség h kiálljon magáért, főleg amíg csak szóban kell megtennie. És azt is tudom h milyen mikor mindenki piszkálni akar, szal mielőtt bárki azt mondaná h könnyen van nagy szám, hisz nem engem piszkálnak, közlöm h ez nem mindig volt így.

"életművész"

2010. ápr. 23. 17:52
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert rohadt lelkű köcsögök! Épphogy össze nem vertek, de minden létező dolgot felhasználtak, hogy bánthassanak és minél szarabbul érezzem magam. ("Nők" is!)

18/L

2010. ápr. 23. 17:58
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
Aki bánt azon bosszút kell állni bármi áron! Utolsó voltam.
2010. ápr. 23. 18:00
 8/15 anonim ***** válasza:
68%

Én is sokáig ilyen voltam,de ma már azt az elvet vallom,hogy ha megdobnak kővel,akkor dobd vissza féltéglával!Ha sunyiban csinálja,akkor te is csináld sunyiban,ha nyíltan csinálja,ne félj visszavágni valami gyenge pontjával!

Egyébként itt is több típusú ember létezik.Van,aki a nagy szájával,meg a beszólogatásaival leplezi a saját balf@szságait,van,aki csak fel akarja magára hívni a figyelmet,van,akinek ez lételeme,mert ő ilyen,és kész.Ezek az emberek nem fognak megváltozni,szóval Neked kell változnod,és alkalmazkodnod a körülményekhez,különben világ életedben Te fogod a rövidebbet húzni!Ne félj magadért kiállni,és ne stresszelj azon,ha 10 ember megutál ezért!Úgy sincs szükséged a társaságukra.

2010. ápr. 23. 18:17
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiállok magamért akkor is én húzom a rövidebbet...
2010. ápr. 23. 18:20
 10/15 anonim válasza:
30%
Mert köcsög zsidok
2010. ápr. 23. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!