Én 10-11 éves koromtól leléptem akár napokra is otthonról, és már pici korom óta bulizok, anyáékkal is eljártam meg rokonokkal, barátokkal. De nem érzem, hogy sz@r ember lennék.
Itt meg mindenki fikázza a tizenéveseket, akik kimaradoznak otthonról. Vagy ez is csak azért van, mert ez egy anonim oldal, és úgyis kis hülyegyerekek, akkor jól megmondjátok nekik? Vagy mi bajotok van a tizenévesekkel?
Látod pont ez a baj, a legtöbb már 10-11 éves kora óta bulizik és nem tanul, majd idejön és felrak egy olyan kérdést amit a buli helyett már tudhatott volna.
Emellett a mai gyerekek már fiatalon isznak, cigiznek és ez borzalom.
Én nem szoktam amúgy az ilyen "répahülye" tizenéveseknek válaszolni, de csak azért mert nincs kedvem veszekedni.
2011. jún. 14. 17:00
2/15 anonim válasza:
Én is neksokára 14 éves leszek, de eszembe nem jutott hogy bulizni menjek.. Szomorú hogy a korom belieknek ennyi eszük van, és még engem szóltak le tegnap hogy tetszett a Vastag Csaba egy hétig :D.. Akkor inkább az, mint hogy segg részegre igyam magam egy bulin -.-" ..
2011. jún. 14. 17:04
3/15 anonim válasza:
Eléggé felgyorsult a világ.Az idősebb korosztálynak (és a normálisabb tiniknek) az szúrja a szemét, hogy a kis pics*k már 12-13 évesen szexelnek,cigiznek(van aki füveset is szívja), isznak és a diszkóban rázzák magukat.Ezért általánosítják az egész korosztályt.Persze vannak normálisak is, de nem ők lesznek kiemelve.Tudom mi zajlik mostanában, én 15 vagyok.
2011. jún. 14. 17:05
4/15 anonim válasza:
Én is ezen gondolkodtam. A legjobban azt imádom, amikor az ilyen 12-13 éveseket babázni küldik az itteni bölcsek...
Én 14 éves vagyok, igyekszem jól tanulni és megfelelni elsősorban magamnak és a szüleimnek. Szoktam eljárni barátnőzni, mint ahogy ebben a korban szokás... Viszont a szüleim olyanokért rám szólnak, hogy néha csak nézek, mint rozi a moziban... Kaptam már szempillaspirál használatáért (idézem: "Ne viselkedj már úgy, mint egy 18 éves!"), kutyasétáltatásért, és egyéb ilyen kis apróságokért.
És szerintem akik itt oltogatnak, azok is voltak tizenévesek! Pontosan tudják, hogy ez már lázadós korszak, amikor már szeretnének a tinik kicsapongani, de még nem igazán lehet.
2011. jún. 14. 17:06
5/15 anonim válasza:
"Kedves kérdezö"! AZon kivül, hogy tizenévesen már buliztál meg napokra leléptél és csavarogtál, mit tudsz felmutatni eredményként? Mit értél el az életben, milyen végzetsséged, szakmád van, miböl élsz, stb. Engem ez igencsak érdekelne...
2011. jún. 14. 17:07
6/15 anonim válasza:
Egy 10-13 évesnek pedig még tényleg babáznia kéne, és nem azért, h most ledegradáljam őket, de ők most azon a szinten vannak
2011. jún. 14. 17:13
7/15 anonim válasza:
Én 12 éves vagyok és itt sajnos az a gond hogy már az én osztálytársaim is mennek pestre egyedül koncertekre,van egy olyan osztálytársam aki kb 2 hétig nem ment haza,a "barátjánál" aludt.Ahogy ismerem ki tudom következtetni hogy miket csinálhattak(már tuti hogy nem szűz).És ez mind azért gond mert engem szekálnak azért mert kitűnő vagyok,pedig most,ilyen korba még a tanulással kéne foglalkozni és nem Justin Bieberről kéne álmodozni meg azokat csinálni amiket fennt említettem.Én itthon lovakról szoktam álmodozni,szeretnék egy sajátot csak az a különbség a kettő között hogy ők órán álmodoznak arról hogy majd mennek ilyen-olyan koncertre én meg tanulok azért hogy felvegyenek egy olyan iskolába ahol lótenyésztőként végezhetek.
2011. jún. 14. 17:14
8/15 A kérdező kommentje:
Kedves 17:07! Egyelőre csak érettségim van, de éppen továbbtanulok. Érdekel az érettségi eredményem is?
ja meg van egy nyelvvizsgám. Nem tudom mire vagy még kíváncsi.
2011. jún. 14. 17:24
9/15 anonim válasza:
Utolsó de édes vagy! Kérdező, az utolsótól megkaptad a választ.
1: szerintem nem kéne bántani őket, mindenki volt kamasz, szerintem ez egy vicces kor, a húgom most megy bele. (26 vagyok már nem élek otthon)
2: szerintem elég baj, hogy te napokra eltüntél otthonról, sőt elég durva. A szüleid mit szóltak hozzá? Csak mert a szülőn is igen sok múlik abból milyen lesz a gyerek.
Volt itt kérdés, ami szintén válaszod lehet: azért is bántják őket, mert a liberális elveket valló szüleik magasról t.ojnak rájuk és így nem tanulják meg mi a jó és mi a rossz. Mert az egy dolog hogy visszabeszél, tegye hisz kamasz, de van egy határ.
2011. jún. 14. 17:25
10/15 anonim válasza:
Ezt mondjuk nem értem. Tök mindegy, hogy a gyerek eljár e bulizni vagy sem, ugyanúgy leszólják. Ha bulizik a gyerek, akkor a tanároknak meg a szülőknek az a baja, ha meg nem bulizik, akkor meg a vele egykorúak piszkálják, hogy miért nem jár szórakozni. Egyébként sztem az nem gond, ha a gyerek a szüleivel elmegy pl. a rokonokhoz és ott van a szülőkkel vagy szilveszterkor meg így 11-14 éves korban általában ha máshova nem is, de az iskolai mikulás bulira és a farsangra már tutira eljárnak, sőt! mások már diszkókba járnak, de ők általában 2-3-as tanulók (tisztelet a kivétel) de tényleg ma inkább sztem már azokat piszkálják többen, akik nem járnak bulizni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!