Szerinted milyen a mai világunk?
Figyelt kérdés
Érdekes és nyilván való tény. Hogy az amit látunk, az csak a mi számunka olyan amilyenek látjuk.2011. jún. 11. 19:58
31/33 anonim válasza:
Utolsó, az én idegrendszerem sincs vasból, de te nagyon beteg lehetsz lelkileg, ha ilyeneket képes vagy leírni egy nyilvános oldalra.
Egy pszichológust nem ártana felkeresned sztem.
Nem szégyen az, ha az ember mentálisan beteg, segítséget kell kérni szakembertől, és ennyi.
Üdv: 29/L
32/33 anonim válasza:
Utolsó. Lehet, hogy igazad van, de nem különösebben izgat, sosem akartam én normális lenni. Az agykurkászokban meg nem bízom. Egyébként meg nyilvános, de anonim oldalon. Lehet, hogy őrült vagyok, de hülye nem, hogy anonimitás nélkül is ilyeneket szónokoljak. Ha az életben találkoznál velem, sosem jönnél rá, hogy ezt én írtam...
33/33 A kérdező kommentje:
Szép új világ
2011. jún. 19. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!