Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerinted milyen a mai világunk?

Szerinted milyen a mai világunk?

Figyelt kérdés
Érdekes és nyilván való tény. Hogy az amit látunk, az csak a mi számunka olyan amilyenek látjuk.
2011. jún. 11. 19:58
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Szerinted milyen a mai világunk?
2011. jún. 12. 02:34
 12/33 anonim ***** válasza:

A véleményem már kifejtettem tegnap részletesen.

A világ az II. Vh. előtt egyáltalán nem ilyen volt: a hatvanas években indult el a nagy erkölcsi erjedés, pontosabban a 68-as mozgalmakkal.

Üdv: 29/L

2011. jún. 12. 10:13
 13/33 anonim ***** válasza:
Az 1500-as évektől folyamatosan zuhanunk a béka segge alá. Hiába vannak nagyszerű találmányok, ha nem tudjuk kezelni magunkat.
2011. jún. 14. 12:13
 14/33 anonim ***** válasza:

Én szeretem ezt a világot és az embereket.

Nem vagyok naiv idealista, tudom hogy rengeteg negatív dolgok is létezik, de nem igaz, hogy mindenki csak pénzéhes és törtető, meg önzetlen és rosszindulatú, nem igaz, hogy haldokolnak az emberi kapcsolatok és erkölcsileg rohadunk, sőt: szerintem lelki fejlődés terén előre halad a világ a korábbi századokhoz képest.

Szóval, attól függ a dolog, hogy ki mit hajlandó meglátni. Én keresem a jót és megtalálom - ha nekem sikerül, másnak is mehet. Csak sajnos manapság szó szerint abba nevelik vele az embereket, hogy egy sz*r, értéktelen világban élünk...

2011. jún. 14. 12:54
 15/33 anonim ***** válasza:

Olyan nyomorúság van amilyen eddig még nem volt!

Nem a pénztelenségre gondolok!

Jel.3.17. "Mivel ezt mondod: Gazdag vagyok, és meggazdagodtam és semmire nincs szükségem; és nem tudod, hogy te vagy a nyomorult és a nyavalyás és szegény és vak és mezítelen"

2011. jún. 14. 13:37
 16/33 anonim ***** válasza:
62%

JÓL FIGYELJ!1szóban elmondom!

szar

2011. jún. 14. 18:41
 17/33 anonim ***** válasza:

Utolsó, nálad a pont!

Minden úgy szar, ahogy van.

Olyan jó lenne, ha valahonnan megjelenne egy isteni hatalommal felruházott tudós, és én az összes értékes cuccomat pénzzé tenném, hogy a színe elé kerülhessek, és végre kibőghetném magam, és elmondhatnám neki az összes problémámat.

Üdv: 29/L

2011. jún. 14. 20:44
 18/33 Vree ***** válasza:

Ilyen kérdést nem szabad feltenni, mert úgyis majd' mindenki azt fogja mondani hogy sz*r. Hogy honnan tudják?

1. tegnap óta csöpög az eresz és ma még azt is meg kell javítani, tehát nálam rossz.

2. bemondta a TV hogy árvíz van Dél-Kínában, tehát mindenhol rossz.

3. 30 éve dolgozik és még nem lett milliomos, tehát a jövő is rossz.

Szerintem a világ sok mindenben érdekes és izgalmas. Sok mindent elértünk és megtanultunk, egyben sok mindent felejtettünk és sok bajt is csináltunk. De összeségében akár jobb lesz, akár rosszabb, érdekes utazás volt eddig.

2011. jún. 14. 22:02
 19/33 A kérdező kommentje:

Igazad van.

"3. 30 éve dolgozik és még nem lett milliomos, tehát a jövő is rossz."

3. 30 éve dolgozik és még nem lett milliomos és már ne mis leszek, tehát a jövő is rossz.

vagy

3. 30 éve dolgozik és még nem lett milliomos, tehát a múlt is rossz.

4. már nem is leszek az, tehát a jövő is rossz.

2011. jún. 14. 22:07
 20/33 A kérdező kommentje:
De amúgy érdekes utazás, ha nyitott szemmel járunk.
2011. jún. 14. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!