Szerintetek miért szivatnak?
Szia!
Nyári szünet változz meg!Nem miattak, csak akkor ha szerinted is változnod kéne. Menj el kozmetikushoz, nyáron próbálj meg megtanulni picit nyitottabbnak lenni, ne ilyen zárkózottnak. Nem utolsó sorban nyisd ki a szád állj ki magadért. Néha a csajoknak nagyobb szája van : ) Nekem gimi elsőben volt egy ilyen osztálytársam, aztán átíratkozott másik suliba és nem rég láttuk. Hát mindenki csak lesett nagyon megváltozott... Máshogy néz ki, ad magára, teljesen kikupálódott, és ha megszólal már nem esik ki a kapa a szájából.
Egyébként ha meg úgy érzed hogy szivatnak, és szemetek, akkor kretének. Ne foglalkozz vele ki mit mond, légy önmagad próbálj meg barátot vagy haverokat szerezni. Állj ki magadért, ha komolyan szivatnak és bunkó módon.
És hidd el mindig van remény, én is kirekesztett voltam, tudom milyen érzés. Most 19 éves vagyok telejesen máshogy látom a dolgokat, megváltoztam. Ha megint úgy viselkednének velem ahogy régen, tutira felképelném őket.
19/férfi
Vesztes?? Lúzer??
Na látod itt a baj! És ez nem a te hibád! Az a baj hogy teljesen átvették ezt a szar hozzáállást a fos amerikai filmekből... Van vannak a lúzerek meg a jó arcok! Komolyan mondom amikor én jártam suliba még nem így volt. Akkor is volt aki kirekesztett volt, de soha nem mondtunk olyat hogy Lúzer vagy Vesztes... Egyáltalán miért használod magadra ezt a kifejezést? Ne tedd! Semmi értelme... Egyáltalán mire vonatkozik? Ezt a szót maximum évtizedek múlva lehet mondani valakire, de még akkor sem, hiszen az ember egész élete során átél, megél valamit és nem lehet rá azt mondani hogy vesztes vagy lúzer...
Gyökér egy gyerekek járnak ma iskolába azt kell hogy mondjam!! (nem rád értem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!