Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek miért szivatnak?

Szerintetek miért szivatnak?

Figyelt kérdés
A fiúosztálytársaim.Igazából olyan kiközösített féle vagyok.DE nem bánt senki csak elülök magamnak meg néha beszélgetek is velük csak hát senki bandájába nem kerültem be.Nos egyedül ülök erre odajönnek és elkezdik emelgetni meg lökdösni a padom meg énekel és táncol az egyik gyerek meg hülyeségeket kérdeznek.Csak így néha gondolnak egyet és körbeállnak és csinálják.DE a többi lánnyal is csinálnak olyat h felteszik a padra és csikizik a hasát hála az égnek velem ilyet nem.Ja és gimi ráadásul elit.Azért csinálják mert egyedül vok az osztályban vagy más oka is lehet?Ha igen mi?Más lánnyal ilyet amit velem nem csinálnak.
2011. jún. 10. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:
mert jobb a kisebbel kikezdeni.....falkában mindenki erős....így mutatják meg h ők milyen nagy fiúk...
2011. jún. 10. 18:05
 2/10 anonim válasza:
talán csak tetszel nekik...más most nem jut eszembe,bocsi
2011. jún. 10. 18:06
 3/10 anonim ***** válasza:
mert retardul nézel ki, és nem állsz ki magadért, meg zárkózott vagy.
2011. jún. 10. 18:09
 4/10 anonim ***** válasza:
mert vesztes vagy, mint én :(
2011. jún. 10. 18:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyári szünet változz meg!Nem miattak, csak akkor ha szerinted is változnod kéne. Menj el kozmetikushoz, nyáron próbálj meg megtanulni picit nyitottabbnak lenni, ne ilyen zárkózottnak. Nem utolsó sorban nyisd ki a szád állj ki magadért. Néha a csajoknak nagyobb szája van : ) Nekem gimi elsőben volt egy ilyen osztálytársam, aztán átíratkozott másik suliba és nem rég láttuk. Hát mindenki csak lesett nagyon megváltozott... Máshogy néz ki, ad magára, teljesen kikupálódott, és ha megszólal már nem esik ki a kapa a szájából.

Egyébként ha meg úgy érzed hogy szivatnak, és szemetek, akkor kretének. Ne foglalkozz vele ki mit mond, légy önmagad próbálj meg barátot vagy haverokat szerezni. Állj ki magadért, ha komolyan szivatnak és bunkó módon.

És hidd el mindig van remény, én is kirekesztett voltam, tudom milyen érzés. Most 19 éves vagyok telejesen máshogy látom a dolgokat, megváltoztam. Ha megint úgy viselkednének velem ahogy régen, tutira felképelném őket.

19/férfi

2011. jún. 10. 18:22
 6/10 A kérdező kommentje:
DE nem tudom hova tenni mert ha bunkók akkor leoltom ezzel nincs gond de ha hülye mit csináljak meg nincs is energiám az ilyen f@szkalapokra de ha ez van akkor persze visszaszólok ha majd megint csinálják.Egyébként meg inkább vagyok vesztes mint egy nyávogós haja egyenes müpina.Ugyanis a mai kamaszfiúk többsége egy szánalmas gyökér(tisztelet a kivételnek).Van egy osztálytársnőm akire feletébb buknak a fiúk nem műnő csak a szemét festiki de nyávogós hangon beszél ami nagyon irritáló meg úgy viselkedik mint egy kis pi.csa.MEg persze a fiúkkal lóg ölelgette őket egy időben na ez a mai nőideál pár év múlva röhögnek majd magukon.Szerintem meg ők a vesztesek.
2011. jún. 10. 18:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Vesztes?? Lúzer??

Na látod itt a baj! És ez nem a te hibád! Az a baj hogy teljesen átvették ezt a szar hozzáállást a fos amerikai filmekből... Van vannak a lúzerek meg a jó arcok! Komolyan mondom amikor én jártam suliba még nem így volt. Akkor is volt aki kirekesztett volt, de soha nem mondtunk olyat hogy Lúzer vagy Vesztes... Egyáltalán miért használod magadra ezt a kifejezést? Ne tedd! Semmi értelme... Egyáltalán mire vonatkozik? Ezt a szót maximum évtizedek múlva lehet mondani valakire, de még akkor sem, hiszen az ember egész élete során átél, megél valamit és nem lehet rá azt mondani hogy vesztes vagy lúzer...

Gyökér egy gyerekek járnak ma iskolába azt kell hogy mondjam!! (nem rád értem)

2011. jún. 10. 18:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja és akik oltogatnak fiúosztálytársaim azok is mind gyökerek agyilag is(gondolkodás)meg testileg is mert v kövér v szunyogcsődör.Nekem meg spec.sportos alakom van.Én jó nem az izmot nézem de a gyökér mamakedvence fiúcskák mire fel néznek le engem mert jó nem vagyok jó csaj meg szép sem de klasszisokkal jobb nő vagyok mint amilyenek ők pasiba.
2011. jún. 10. 18:37
 9/10 A kérdező kommentje:
és nem vagyok ronda nem kell kikupálódnom csak műnő nem vagyok
2011. jún. 10. 19:35
 10/10 anonim válasza:
Mert mindig azt bántják,akik a szemükben nem "tökéletes". Így bebiztosítják magukat,h ők a valakik. Nálunk is volt egy lány,aki nem szólt senkihez,de soha nem bántottuk,meg ha fiúk mondjuk hangosan kiröhögték,mindig rájuk szóltunk.
2011. jún. 11. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!