Szerintetek is az energia ital bika spermából készül vagy csak szívatnak a barátaim?
Figyelt kérdés
Most komolyan kérdezem..mert már nem értem.XDD Szerintetek azért mondják mert igaz vagy pedig h leszoktassanak?:D2011. máj. 22. 17:54
1/14 anonim válasza:
Pontosan így van. A fő hatóanyag benne a taurin amit a bika péniszből vonnak ki óriási szivattyúkkal. Egy ilyen gépre egyszerre 50-100 bikafalloszt rá lehet kötni. Ezt fermentálják, majd molekulárisan feldolgozzák, tartósítják és ezt keverik be az italgyárokban az energia italokhoz.
2/14 anonim válasza:
Igen, ezért nem isznak sokan energiaitalt, mert bikagenya van benne.
3/14 csokissüti002976 válasza:
Bocsi, de hülyeségeket beszéltek... A taurin nem egy az egybe bikag*ci, hanem annak is egy alkotóanyaga...
4/14 anonim válasza:
Ezért is volt betiltva egy időben a Redbull. Mert eleinte csak simán liofilizálták a spermát, és úgy tették bele.
Most már másképp dolgozzák fel de a lényeg bent maradt :)
5/14 anonim válasza:
PFffff :D:D:D
Na még jó, hogy nem iszom!!
7/14 anonim válasza:
ne, ne higgy az ugratós barátaidnak.semmi köze a taurinnak
a bika spermájához.
komolyabb oldalakon utánaolvashatsz:)
8/14 anonim válasza:
Á hát ilyenről még én sem hallottam! :D
9/14 doboszoli válasza:
Annyira igaz, hogy volt olyan lány, aki terhes lett tőle.
Úgyhogy fogyasztás után, szigorúan öblögetni!
10/14 anonim válasza:
Tényleg volt ilyen??De ez nekem olyan hihetetlen.... :S Elveszitek az ember kedvét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!