Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek is az energia...

Szerintetek is az energia ital bika spermából készül vagy csak szívatnak a barátaim?

Figyelt kérdés
Most komolyan kérdezem..mert már nem értem.XDD Szerintetek azért mondják mert igaz vagy pedig h leszoktassanak?:D
2011. máj. 22. 17:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Valaki már megint rosszalkodik:))vannak ám itt fiatal kis bocikák is, akik még komolyan is veszik az "öreg bika"dörgedelmeit:)))
2011. máj. 23. 11:10
 12/14 doboszoli ***** válasza:
100%

Na jól van, valóban terhes lett, de nem az energiaitaltól, hanem más oka volt.

Az, hogy mi a "fiatal bocikák" képzelőerejére bízom.

(de utána öblögetni!!!)

2011. máj. 23. 11:14
 13/14 74123 válasza:
A barátaid azért mondják, mert amikor feltalálták akkor még a taurint a bika spermájából nyerték ki. úgy kezdték, hogy megfejtek egy bikát(igen, himet) és az anyagot addig főzték, amig nem halt ki belőle minden baktérium, majd hozzátették a többi akotó anyagot. valószinüleg van köze ahhoz, hogy sok vallásban a bika az erő jelképe. a fizikai mukásoknak adták hogy erőt meritsenek belőle. mostmár szakszrübben csinálják és tuti, hogy más az alapanyag, bár erre em találtam a neten bizonyitékot. én mikor ezt meghallottam elnevettem magam, kifejeztem, hogy értem miről vanszó, majd tovább ittam a Rockstar-omat. Ne őarázz se nekem, se neked nem esett még semmi bajod miatta nem. persze felpörget és nélküle lelassulok, de a kávéval is ez a helyzet.
2016. máj. 9. 16:49
 14/14 mit csináljak? válasza:
igyatok adrenalin kid et ! abba nincs semmi bika fallosz hoz kapcsolódó cucc csak ízesített ásványvíz !
2018. aug. 9. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!