Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én gondolom visszataszító...

Csak én gondolom visszataszítónak, ha egy nő sört iszik?

Figyelt kérdés
Én olyan környezetben nőttem fel, ahol csak férfi ivott sört (nők likőrt, bort, vagy semmit). Ez valahogy belém rögzült.
2011. jún. 9. 21:13
1 2 3
 21/28 napietus ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=IaTO2OqiKUU&feature=fvwrel 01:09-től láthatsz egy csomó visszataszító sörivó nőt :P:D
2011. jún. 9. 22:26
 22/28 anonim ***** válasza:
Mar pedig tul kellene tened magad a gyerekkorodban beled nevelt teveszmeken. Aki szereti a sort, az issza. Nom szereti, en is szeretem, volt hogy 1 korsobol ittuj. Haverom nem szereti, baratnoje igen, akkor most a te sztereotipiad szerint haverom ferfiatlan, baratnoje noietlen?
2011. jún. 10. 00:32
 23/28 napietus ***** válasza:
sőt, régen volt olyan is, hogy "szoptatós sör", ami nagyon alacsony alkoholtartalmú volt, kismamák itták, mert jó hatással volt a tejtermelődésre :)
2011. jún. 10. 00:35
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem, hogy azért mert valaki valamilyen neműnek születik, miért kéne tartózkodnia bizonyos ételektől/italoktól. Alapjáraton sok nő nem szereti a sört, de aki szereti, az miért ne ihatna? Ez olyan, mint amikor egyesek azt mondják, hogy férfi nem eszik majonézt, mert az nem férfias. Hát de ha szereti?

Különben szoktam inni sört, viszont NEM szoktam utána böfögni, és ha egy férfi csinálja azt, hogy megissza a sörét, összenyomja a dobozt és eltespedve böfög egy hatalmasat, az szerintem ugyan olyan visszataszító, mintha egy nő csinálja ugyan ezt. Ez nem férfias viselkedés, hanem taplóság.

2011. jún. 10. 09:48
 25/28 anonim ***** válasza:
Mármint nem a doboz összenyomása a taplóság, normális ember összenyomja szerintem, ha azt akarja, hogy még más is beleférjen a kukába.
2011. jún. 10. 09:49
 26/28 anonim ***** válasza:

Én régen nagy sörivó voltam, de még akkor sem voltam benne a "böfögős, doboz összetörő" kategóriában, pedig nagy link voltam akkoriban!

De most is ugyanúgy megiszok egy pohár (most már nem szeretek dobozból inni) sört, a tikkasztó hőségben nagyon jól tud esni, ennek ellenére nem érzem magam visszataszítónak, annak ellenére elég kifinomult, stílusos nőnek (bár még csak 18 éves vagyok, így inkább lánynak, vagy majdani nőnek) érzem magam.

2011. jún. 10. 10:44
 27/28 anonim ***** válasza:

Ez egy vicc ez a kérdés!

Én nő vagyok és utálom a sört még a szagát is:) De azért az túlzás, hogy egy nő nem ihat sört! És nem böföghet??? Diszkréten se?

Én egy férfitól is undorítónak tartom amikor hangosan böfög. Ez mindkét nemnél nagyon visszataszító.

Akkor a pasiknál meg visszataszító, ha megeszik a cukrászdába egy csokitortát?

2011. jún. 10. 17:30
 28/28 anonim válasza:
Most azért mert pár idióta ember véleménye szerint gáz ha egy nő sört iszik,akkor péntekenként én mászkáljak pálinkás üveggel a kezemben??? 18/L
2013. aug. 11. 02:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!