Csak én gondolom visszataszítónak, ha egy nő sört iszik?
Figyelt kérdés
Én olyan környezetben nőttem fel, ahol csak férfi ivott sört (nők likőrt, bort, vagy semmit). Ez valahogy belém rögzült.2011. jún. 9. 21:13
11/28 anonim válasza:
Kérdező, eléggé el vagy tájolva, láttál te már nőt közelről? A dobozt én is össze szoktam nyomni, ugyanis szelektíven gyűjtjük a szemetet itthon, és így kisebb helyen elfér a doboz. De tudod, böfögni nem csak hangosan lehet, hanem diszkréten is, úgy, hogy más észre se vegye. Más: szénsavas ásványvizet sem szabad inni akkor?
12/28 anonim válasza:
"Hát most elképzelem, hogy egy lány megissza a sört, a dobozát összenyomja és böfög egy hatalmasat."
Na, itt kezdődik a "probléma"... Attól, megiszunk egy-egy sört, még nem biztos, hogy így viselkedünk. Igen, nagyon rosszul rögzült be.
13/28 anonim válasza:
látod mondtam én kérdező, tiszta káosz van itt a gyakorikérdéseken, én már félek.
14/28 anonim válasza:
olyan jó lenne egyszer azokkal az emberekkel akik itt válaszolnak és kérdeznek összejönni egy helyen és személyesen beszélgetni:D élmény lenne.de most komolyan:D
15/28 anonim válasza:
Na az biztos, hogy élmény lenne :D
18/F
16/28 anonim válasza:
de csak nem menstruációs időszakban vagyok hajlandó, a sok Amazonasszal találkozni.
17/28 anonim válasza:
Én egész eddigi életemben fiús lány voltam, (fociztam, motoroztam, az motor jobban érdekel mint a pasi, aki vezeti, és az autókért is odavagyok), a sörben elég kevés az alkohol. (4,6%, bár már ittam 10,**%ost is), szóval becsípni sem lehet tőle. Szinte csak kóla! (A bacardi breezer is 4%os, és nem is tekintek rá alkoholként...) A büfögés más téma, nem értem mért jön ez ide. aki iszik egy sört, és utána úgy büfög, mint egy disznó, az nem a sör miatt van, hanem az ember hozzáállása miatt. Alkoholt inni ritkán szoktam, sört is, de nem értem mért gond az, ha valaki havonta 1-2 alkalommal, kultúráltan megiszik egy sört nő létére. Autószereléshet, melegben meg nagyon jól esik! (tapasztalat)
19/28 anonim válasza:
én is.iszunk egyet? egészségünkre!
20/28 napietus válasza:
nem tudom, hol nőttél fel, ha valakibe, belénk belénkverték az illemszabályokat az asztalnál üléstől a látogatáson át a köszönésig, de ilyet, hogy nő ne ihatna sört, még enm hallottam. én is szeretem a búzasört, persze kulturáltan fogyasztom, pohárból (sörfesztiválon korsóból, de semmiképpen nem dobozból vagy üvegből) és természetesen nem böfögök hangosan utána. nem értem, mi ezzel a gond...
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!