Csak én gondolom visszataszítónak, ha egy nő sört iszik?
Figyelt kérdés
Én olyan környezetben nőttem fel, ahol csak férfi ivott sört (nők likőrt, bort, vagy semmit). Ez valahogy belém rögzült.2011. jún. 9. 21:13
1/28 anonim válasza:
hát rosszul rögzült! mértne ihatna egy lány sört?én szeretem is mikor egy lány sört iszik és nem feleseket.18f
2/28 anonim válasza:
és ez, hogy jön ide ebbe a kategóriába?
3/28 anonim válasza:
A valóságban szerintem mindegy mit iszik egy nő, az mindenképpen ronda, de ugyanez elmondható a férfiakról is. Viszont a narancsos sör kifejezetten finom és így nyáron a melegben jól is esik néha.
4/28 Beviz Elek válasza:
Biztos, hogy nem csak te gondolod így. Sok ember él a földön.
Szerintem nem visszataszító. Ez kifejezetten előnyös. Magától eszébe jut, hogy elmenjen a hűtőbe sörért és kettőt hoz alapból. Nem kell megkérni ;)
5/28 Moszuke válasza:
én is ferde szemmel nézem a becsípett páromat, de hát ez van..
6/28 anonim válasza:
Bakker, akkor én milyen visszataszító lehetek! Szörnyűséges, de lány létemre szeretem a sört, és a nyári melegben kifejezetten jól esik meginni egy- egy dobozzal.
Szerintem viszont az a visszataszító, mikor egy lány -elnézést a kifejezésért- seggrészegre issza magát, és saját magára nézve megalázó módon viselkedik. És ehhez pl. elég likőrt, vagy rövidet inni.
Ja, és igen, rosszul rögzült...
20/L
7/28 anonim válasza:
Hát ha sör kell neki akkor had igyon (persze csak mértékkel), én azt tartom visszataszítónak amikor kiütik magukat aztán rókáznak össze vissza mondjuk ez a férfiakba is undorító.
8/28 A kérdező kommentje:
Hát most elképzelem, hogy egy lány megissza a sört, a dobozát összenyomja és böfög egy hatalmasat.
2011. jún. 9. 21:24
9/28 anonim válasza:
felesleges megkérdezned, mert a sok menstruáló hölgy leharapja a fejed, én is tettem ma fel egy kérdést, és nem a kedves utolsó előtti hozzászólóra értem, nyugi .
10/28 anonim válasza:
21:24-es vagyok
ez kimaradt 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!