Csak én gondolom így?
Egyetértek.
Viszont nyugi, a kérdezőt nem lehet pontozni:)
A 15 éves lányt ne keverjük ide, az a lány semmi rosszat nem mondott,csak feltett egy kérdést.
Én is utálom a tiniket, akik ribanckodnak és az egész korosztályukat lejáratják, de a megkeseredett vénlányok vagy elváltak sem jobbak. Ők csak egy tinivel szemben tudnak harcolni, épp ezért beszélnek így vele.
Az a kislány csak megkérdezte mit szólnának, erre rögtön szexszel és sminkeléssel illetve korai öregedéssel vádolták. Semmi rosszat nem mondott, ezerszer értelmesebb volt, mint a válaszolói.
Nincs abban semmi,ha szerelmes ilyen idősen. A szüleim is 15-17 felállásban jöttek össze, még mindig házasok, pedig lassan unokájuk lesz.
"A mostani tiniknek hol vannak a szüleik?" igen, a szülőkkel is van baj.
Én ebbe a 'mostani tini' kategóriába tartozok, bár nem érzem magam annyira értetlennek:D a Szex kategóriába írt kérdések meg néha tényleg röhejesek.
Ebben egyetértek, viszont azért nem is a tinik dolga hogy nagy élettapasztalatokat vonjanak le és mélyreható válaszokat írjanak:D (de megértem a problémád és nagyjából egyet is értek..)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!