Csak én gondolom így?
Ha valaki nem hisz a kérdezőknek ne válaszoljon a kérdéseikre. Az oldalhoz hozzá tartozik, hogy amennyiben válaszolunk egy kérdésre, akkor a kérdező által megadott adatokat használjuk alapul, azt kezeljük tényként.
Ha valaki ebbe belekombinál, a válasza hasztalan és jelentéktelen, mivel az ő agyszüleményére válaszolt. Ilyenkor én inkább a könyvírást javaslom.
Van ilyen korú rokonom, ő sem fekszik le a párjával, csak szeretik egymást.
Azt a szegény lányt meg felesleges b*szogatni, az ő megadott tényei alapján semmi rosszat nem tett.
Az pedig hogy idősebbeknek beszól egy dolog. Régen rossz, ha valakit a kora miatt tisztelni kell. Én soha nem vártam el.
Mélyen egyet értek az utolsó válaszoló minden szavával, kész pont ezt nézem én is amit az elején jól megfogalmaztál.Kedves kérdező a társadalom már így is elég nagy szarban van emiatt igazán ne fájjon a fejed.:DxD
Amúgy nem tudom milyen társadalomról beszélsz egy olyan országban ahol 5ödjére rabolják le az egész népet és egyre szarabb minden, és még így sincs egyet értés összefogás.Itt senki nem lát az orránál tovább?Mindenki a pénztárcájáig és kb ennyi.xDDD
Szóval szerintem ne a fiatalokat szapuld a társadalom miatt.Mire elérünk odáig hogy belőlük felnőtt lehesen össze omlik itt minden a p*csába!!:D A kérdésre vissza térve a tinik szülei valószinüleg dolgoznak, vagy haza érve a munkából pihennek egy kicsit és nem egy 14-18 taknyos mögött ülnek egésznap hogy Ő éppen mit csinál a számítógépen délután 2től este 11ig.:)
Ti itt kívülállók vagytok? Csak nézem, hogy "várom", "lesz", "ezek" stb. Miért, nem veletek történik mindez?
Egyébként a tinik, és más korosztály is minden korban más. Állandóan hallani: "ezek a mai fiatalok, megnézhetjük, mi lesz itt hamarosan..." aztán minden megy a maga útján ezer évek óta (mert már a görög filozófusok is így fogalmaztak).
Persze a fogalmazás megmutat egy bizonyos színvonalat is, amely kihat majd az illető életére. És e téren komoly hiányosságokat látok. Elsősorban nagyon komoly ismerethiányt, amely rendkívüli aránytalanságot takar. Mondjuk a ki kinél alszik és mikor kérdésnél inkább az érdekel, az illető tisztában van-e a minimális anatómiával, tennivalókkal és lehetséges következményekkel. Aki nem, az nemcsak 15, de 25, vagy 35 éves korában is csak mint tárgy, elviselheti. És még hosszan lehetne ragozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!