Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az emberek baja a szubkultú...

Mi az emberek baja a szubkultúrákkal?

Figyelt kérdés
Rengeteg embernek baja van azokkal, akik egy-egy szubkultúrához tartoznak. Pl.: rapper, emo, goth, rocker, stb. Miért?
2009. márc. 20. 14:22
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Én is üdvözöllek :D és bár nem szeretem ezt az "én trúbb vagyok a trúnál is" de igazi goth vagyok :) sosem tagadom de nem is játszom meg magam.

Melyik rokon stílusból vagy?

2010. jan. 5. 13:53
 22/32 anonim ***** válasza:
Militarista vagyok :) Úgy tudom, ők a dark-gothok szövetségesei (és mellesleg utálják a sátánistákat). Örülök nagyon hogy vannak még valódi darkerek :))) Nem is reméltem hogy találkozom eggyel ilyen hamar. Alaposan fölkeltetted az érdeklődésemet :)
2010. jan. 9. 00:53
 23/32 anonim ***** válasza:

az első válaszoló nagyon jól írja

egyébként csakis tolerancia, azaz intelligencia kérdése

2010. jan. 9. 14:08
 24/32 anonim ***** válasza:
Militarista???? Én tizedik éve vagyok goth, de sajnos nem akadt még ilyen stílusú "szövetségesem" és ismerősöm sem! Hallottam már a szót, de nem vágom annyira, mi ez, felvilágosítasz? A Kérdezőnek meg újfent setét üdvözletem! ;)
2010. jan. 9. 16:22
 25/32 anonim ***** válasza:
Természetesen, fölvilágosítalak szívesen, de inkább e-mailbe vagy ilyesmibe tenném :) nem csodálom, hogy még nem volt ilyen szövetségesed, elég kevés a valódi militarista. A nácikkal meg ne törődj, azok nem tekinthetőek egyértelműen szövetségesnek :D
2010. jan. 9. 16:55
 26/32 anonim ***** válasza:
Ok várom a mailt!
2010. jan. 9. 18:08
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Mesélje el hogy kötöttünk ki már megint a nácziknál.............ZIKKAJL
2010. jan. 9. 18:17
 28/32 anonim ***** válasza:

A nácizmus az nem szubkultúra :DDD az egy eléggé zavaros világnézet :D

A darkerek és a militaristák viszont igenis rendesek. A sátánisták nem.

2010. jan. 9. 19:57
 29/32 anonim ***** válasza:
Elküldtem a levelet :)
2010. jan. 10. 04:55
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van azon kedves hozzászólónak, aki a ,,birkaemberekről" írt, mert sajnos tényleg így van! Amúgy pont a munkaidő miatt írtam egy másik körkérdésre, hogy úgy viselkednek, mint a vadállatok. Ez ráadásul kiegészül azzal, hogy elfelejtenek művelődni:Story-t olvasnak egy jó Ady-,Poe- vagy Lovecraft-kötet helyett. Idióta szappanoperákat néznek, folyton csak pénzről beszélnek. Közben mindenféle lelkinyavalyájuk támad és csak szedik a különböző pirulákat. Arra persze nem vagy csak ritkán jönnek rá, hogy saját, elcseszett életük az oka. Azt mondom, próbáljuk meg véghezvinni álmainkat. Mert meg lehet csinálni, csak akarni kell! Én pl. kántor lettem, pedig nem vagyok egy mintakeresztény. Nagyon megszenvedtem érte, de végül meglett a diplomám és azóta is ebben a munkakörben dolgozom. A külsőm miatt sosem szólt a pap, pedig volt, hogy fűzőben mentem temetni, csak fölé terítettem egy vékony, szintén fekete kendőt. És mindig bakancsot hordok. A munkaidőm is eltér az átlagtól:mindennap van 1-2 mise, előfordul, hogy egyik nap 4-5 temetésem van, másnap esetleg semmi. Visszatérve a biraemberekre: Ha ez az állítólagos normális társadalom, akkor ez nekem nem kell, bocs!!!!!! Felőlem mindenki megpukkadhat, akinek nem tetszik, én akkor is Goth maradok!! Így érzem jól magam! Nem tudok olyan életformát követni, ami nem az enyém. Amúgy azért lettem kántor, mert szeretek orgonálni és énekelni no meg szeretem a temetőket. Egy egészen picikét hiszek Istenben. Ennyi. Az emberek pedig tényleg be vannak gyepesedve, nem is kicsit. Én csak nevetek rajtuk.
2010. jan. 14. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!