Képzeljétek! Ma délelőtt a metrón egy pasi úgy megütötte a párját, hogy a nőnek vérezni kezdett az orra! Döbbenet! Ti láttatok már ilyet?
Ma délelőtt a metrón egy pár mellé ültem le. Először azt hittem, hogy csak hangosan beszélgetnek a zaj miatt, aztán rájöttem, hogy éktelenül veszekszenek. A férfi nagyon csúnyán káromkodott, és sokszor ököllel ütötte a metró oldalát.
Aztán egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a velük szemben ülő két nő még jobban elborzad és zsebkendőket vettek elő a táskájukból. Oldalra néztem és láttam, hogy a nőnek ömlik az orrából a vér. Erre a pasi rögtön visszavett a hangerőből és azt mondogatta, hogy véletlen volt, véletlen volt, többet nem nyúlok hozzád.
Két megállóval később jött két biztonsági őr és leszállították őket a metróról, de a nő még azt mondta erre, hogy nincs semmi baj. Én a következőnél szálltam le és várnom kellett egy kicsit valakire, és a következő metróval a párocska is jött.
Sok megdöbbentő dolgot láttam már az utcán, de eddig ez volt a legdurvább. Döbbenet, hogy milyen emberek vannak, nem? És ki tudja, hogy hányadik ilyen eset volt már ez? Ha vadidegen emberek előtt így viselkednek, akkor mi lehet náluk "otthon"?
Azért meséltem ezt el, mert nagyon megdöbbentett és mély nyomokat hagyott bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!