Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha halálomat...

Mit tegyek ha halálomat akarja az egész osztályom?

Figyelt kérdés

Olvassátok el végig.

Viccből úgy bordán rúgtak alig kaptam levegőt zöld foltos lett.

A szüleimnek azt hazudtam bevertem a padba amikor elő akartam venni a matek könyvet.

Az osztálytársaim mondták adnak kötelet is ,hogy megöljem magam közben röhögtek. Meg ,hogy majd "elsinkelnek" megölnek.

Utána az egyik gyerek válaszolta , hogy 8-dik osztály végén ,mert az ilyen jó K.U.R.V.A csicska kevés van. Én teszem fel mindig az osztálytársaimnak a széket, én viszem le a torna zsákjaikat 2-3 fordulóval a tornaterembe, én takarítom a kerékpárjaikat körülbelül: 1-2 hetente hétvégén , én törlöm le a táblát a hetesek helyet mindig, le hugyozták már háromszor a biciklimet.

....... És még sorolhatnám.

Sokszor sírok az ütések miatt, állandó szidás miatt.

Minden reggel gyomor ideggel kellek fel. Hogy ma mivel szívatnak meg.

Ez így meg 2-3osztály-óta.

Amikor még 3-osztályos voltam ég nem ütöttek verte. Csak szavakkal bántottak.

4osztályos koromban már kisebb ütések év végén már a a pokol.

Be illeszkedés lehetetlen.

Túl gyáva vagyok az öngyilkossághoz már próbáltam 6-szor vonat elé is próbáltam de sajnos elfogyott a maradék bátorságom. Ha megdöglenék amúgy is egy kis csicska vagyok senki nem sajnálna. Esetleg a szüleim. Az egész iskola örülne a diákokkal tanárom szerintem nem. .Bulit csinálnának.

Mit tegyek? Mit tegyek? Mit tegyek?

Szülőknek nem merek szólni.

Köszönöm a tanácsokat!

2011. jún. 5. 18:33
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Jaj, értem a problémád, meg nekem is voltak ilyenek ált. 8.-ban, nem azért, csak mivel hagytad magad csicskáztatni meg semmit sem tettél ez ellen, azért csinálták. :"DD Egyszerűen csak nem értem, hogy egyesek miért ilyen gyámoltalanok és hagyják maguk... Engem is elég sokat bántottak. De csicskáztatni sosem hagytam magam. Nekem is verték falba a fejem, ráadásul alsós voltam. Tudom, baromi régi kérdés, de egyszerűen képtelen vagyok megérteni. És a szüleinek is valamit bekamuzik, hát ez a legszebb. Miért nem mertél szólni a szüleidnek, könyörgöm? Megvernek ők is, amiért a suliban vernek? Oh God, help. Legalább még most is csicskáztatnak?
2015. nov. 21. 20:05
 22/22 anonim válasza:
Mi a helyzet azóta?
2019. dec. 4. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!