Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha halálomat...

Mit tegyek ha halálomat akarja az egész osztályom?

Figyelt kérdés

Olvassátok el végig.

Viccből úgy bordán rúgtak alig kaptam levegőt zöld foltos lett.

A szüleimnek azt hazudtam bevertem a padba amikor elő akartam venni a matek könyvet.

Az osztálytársaim mondták adnak kötelet is ,hogy megöljem magam közben röhögtek. Meg ,hogy majd "elsinkelnek" megölnek.

Utána az egyik gyerek válaszolta , hogy 8-dik osztály végén ,mert az ilyen jó K.U.R.V.A csicska kevés van. Én teszem fel mindig az osztálytársaimnak a széket, én viszem le a torna zsákjaikat 2-3 fordulóval a tornaterembe, én takarítom a kerékpárjaikat körülbelül: 1-2 hetente hétvégén , én törlöm le a táblát a hetesek helyet mindig, le hugyozták már háromszor a biciklimet.

....... És még sorolhatnám.

Sokszor sírok az ütések miatt, állandó szidás miatt.

Minden reggel gyomor ideggel kellek fel. Hogy ma mivel szívatnak meg.

Ez így meg 2-3osztály-óta.

Amikor még 3-osztályos voltam ég nem ütöttek verte. Csak szavakkal bántottak.

4osztályos koromban már kisebb ütések év végén már a a pokol.

Be illeszkedés lehetetlen.

Túl gyáva vagyok az öngyilkossághoz már próbáltam 6-szor vonat elé is próbáltam de sajnos elfogyott a maradék bátorságom. Ha megdöglenék amúgy is egy kis csicska vagyok senki nem sajnálna. Esetleg a szüleim. Az egész iskola örülne a diákokkal tanárom szerintem nem. .Bulit csinálnának.

Mit tegyek? Mit tegyek? Mit tegyek?

Szülőknek nem merek szólni.

Köszönöm a tanácsokat!

2011. jún. 5. 18:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Szólj az ofődnek és a szüleinek!

Ez nem nosmális... Te jó ég! Nem neked kell öngyilkosnak lenned, hanem nekik, amekkora parasztok.

Másik: ha vernek nehogy már még te nyald ki a s eggüket! Ne cipeld a cuccaikat meg egyebek!

Szólj azonnal a szüleidnek és az ofődnek!

2011. jún. 5. 18:38
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

AZONNAL SZÓLJ A SZÜLEIDNEK!!!! Hidd el, ők mindennél jobban szeretnek és bármi áron készek megóvni téged. Ha tényleg így van, ahogy leírtad, vissza ne menj abba az iskolába ősszel. Mondj el mindent a szüleidnek erről, és azt is, hogy másik iskolába szeretnél menni.

DE KOMOLYAN!!!

2011. jún. 5. 18:40
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
én a helyedben szanaszét verném őket. ha meg gyengébb vagy megfogod a széket és ami a csövön kifér... ne hagyd hogy eltapossanak az ilyen szemetek ráéreznek hogy ki a gyenge és élősködnek rajta.ha meg odajön hogy hé vidd a tesicuccomat csicska akkor elküldöd a jó édes... ha nem segít persze pofánvered aztán 1 életre megbánja hogy csesztetett.nem javasolnám amúgy hogy bántsad őket de ez tűrhetetlen engem ha kicsapnának se érdekelne az összes kis szemetet szanaszét verném
2011. jún. 5. 18:45
 4/22 anonim ***** válasza:

SEMMI ESETRE NE LEGYÉL ÖNGYILKOSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inkább az ofödnek szólj vagy a szüleidnek ,de inkább az ofönek először mert pl. az én esetemben anyám csak rontott egy ehhez hasonló helyzeten :D

Amúgy hanyadikosok vagytok?

2011. jún. 5. 19:25
 5/22 anonim ***** válasza:
És mégis miért nem mernél szólni a szülőknek?
2011. jún. 5. 19:27
 6/22 anonim ***** válasza:

Meg aztán inkább ne végezd el nekik ezeket a dolgokat.

Ezért is lehetnek ilyenek.

Ha szóban bántanak azt egyszerüen le lehet szarni.Kit érdekel az a f.sz mit mond...

Viszont ha fizikailag is akkor meg mondd el a szülőknek meg az ofönek.

(Az utóbbi három én voltam ,csak annyira felhördültem azon hogy lehet valakivel ilyet tenni)

2011. jún. 5. 19:32
 7/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, sürgősen iskolát kell váltanod. Az a baj, hogy az embernek ugyanúgy lehet maradandó lelki sérülést okozni, ahogy lehet maradandó testit, és ahogy elnézem te már összeszedtél párat. Csak saját magaddal cseszel ki, ha tovább tűröd ezt a helyzetet. Az öngyilkosság pedig nem megoldás.

Oda kell állni a szüleid és az osztályfőnököd elé, és őszintén el kell mondani mindent.

2011. jún. 5. 20:38
 8/22 anonim ***** válasza:
46%

Ha ennyi éven át basztattak, és nem szóltál senkinek, akkor meg is érdemled... Miért hagyod magad? Miért hagyod, hogy csicskáztassanak? Ne magadat okold! Sok éves piszkálás teljesen tönkretette az önértékelésed.

Sürgősen szólj a szüleidnek, ősztől, menj új iskolába és minél előbb pszichológushoz! Azokat a gyerekeket, akik bántottak pedig fel lehet jelenteni!

Tenni kéne és nem tűrni, mert az ilyeneket máskor is el fogják taposni, nem csak az iskolában, az ÉLETben is.

2011. jún. 5. 21:01
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Hm..és magyarok akik csicskáztatnak? Mert lenne egy tippem, hogy kik..
2011. jún. 6. 08:10
 10/22 anonim ***** válasza:
9%
Előző, minden gyerek tud nagyon gonosz lenni származástól függetlenül.
2011. jún. 6. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!