Mit tegyek ha halálomat akarja az egész osztályom?
Olvassátok el végig.
Viccből úgy bordán rúgtak alig kaptam levegőt zöld foltos lett.
A szüleimnek azt hazudtam bevertem a padba amikor elő akartam venni a matek könyvet.
Az osztálytársaim mondták adnak kötelet is ,hogy megöljem magam közben röhögtek. Meg ,hogy majd "elsinkelnek" megölnek.
Utána az egyik gyerek válaszolta , hogy 8-dik osztály végén ,mert az ilyen jó K.U.R.V.A csicska kevés van. Én teszem fel mindig az osztálytársaimnak a széket, én viszem le a torna zsákjaikat 2-3 fordulóval a tornaterembe, én takarítom a kerékpárjaikat körülbelül: 1-2 hetente hétvégén , én törlöm le a táblát a hetesek helyet mindig, le hugyozták már háromszor a biciklimet.
....... És még sorolhatnám.
Sokszor sírok az ütések miatt, állandó szidás miatt.
Minden reggel gyomor ideggel kellek fel. Hogy ma mivel szívatnak meg.
Ez így meg 2-3osztály-óta.
Amikor még 3-osztályos voltam ég nem ütöttek verte. Csak szavakkal bántottak.
4osztályos koromban már kisebb ütések év végén már a a pokol.
Be illeszkedés lehetetlen.
Túl gyáva vagyok az öngyilkossághoz már próbáltam 6-szor vonat elé is próbáltam de sajnos elfogyott a maradék bátorságom. Ha megdöglenék amúgy is egy kis csicska vagyok senki nem sajnálna. Esetleg a szüleim. Az egész iskola örülne a diákokkal tanárom szerintem nem. .Bulit csinálnának.
Mit tegyek? Mit tegyek? Mit tegyek?
Szülőknek nem merek szólni.
Köszönöm a tanácsokat!
Igen, ez igaz: "minden gyerek tud nagyon gonosz lenni származástól függetlenül."
Bár én is a "szegényebbik" kisebbségre tippeltem. Hmm... Nem megoldás ha árulkodsz, attól csak egy kis időre (kb. 1 nap) rendeződne a helyzet. Meg hát sajnos vannak ilyenek akiket elnyomnak, hiszen az ember is egy faj. Vonatkozik rájuk is a "farkasfalka" főleg iskolákban, ahogy tapsztaltam már életem során, pedig nem sokat éltem még meg. Igen az iskolaváltas és a pszchihológus (elnézést, ha elírtam. Iskolaváltás kell, de jó messzire tőlük. Hmm… tuti a kisebbség volt. Nekem is vannak rossz magyar ismerőseim, de azokban van egy nagyon kevés emberség, és néha eltekintve a sok rossztól, tudnak normálisak is lenni.
"akkor meg is érdemled.."
Gratulálok Chuck Norris.
Majd 20 magad korúhoz beviszlek egy szobába és üsd le az összeset!!
jaj hagyjátok már a kissebbséget!
Az emberek között vannak kevésbé normálisak és normálisak.
Ennyi.
Ez az alap ami szerint válogatni kell , mindenkit meg nézni és nem hovatartozás szerint.
a rasszizmus kábé ugyanaz mint a parasztok lenézése.
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az osztályom 100% magyar a faluban is csak Báder Rozália a cigány ,és én is magyar vagyok.
Nem merek szólni senkinek azt mondták ,hogy megölnek ha bárkinek is szólok erről.
Már csak három nap és nyári szünet. Annyira jó lesz nem látom őket. Utána újra csicskasor......
szökj meg, legyél vándorművész...
na jó komolyan: az iskolaváltás teljesen felesleges, mert mindenhol vannak ilyenek, és ez egyéntől függ, hogy hol helyezkedik el a ranglétrán. Én a helyedben fognám magam odaállnék eléjük és jól a szemük közé köpnék, hogy b*sszák meg. A sarkadra kell állni. Amint észreveszik, hogy határozottabb vagy és kiállsz magadért, leszállnak rólad. Ez csak hozzáállás kérdése.
Hányadikos vagy?
Kissé talán késői válasz de...
- Nem ölnek meg, csak szivatnak ezzel. -
- Valahogy te egy nagyon vékony vagy nagyon kövér ember lehetsz, szóval fizikailag nem hinnm, hogy lenne esélyed ellenük, szóval ne próbálj verekedni. Vannak olyan ismerőseid akik lerendeznék őt?
Figyelj ,menj el a suliból és hagyd magad mögött az t a tanyadi pereputtyott?
Amúgy faluban élsz? ÉS hol?
Mi lenne ha felvennénk a kapcsolatot? (MSN)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!