Miért ilyen kegyetlen az osztályom egy rész az új tanulókkal?
Érettségi utáni képzésen vagyok, már mindenki 18 feletti, úgy gondoltam, hogy itt mindenki felnőtt ember módjára fog viselkedni, nem úgy, mint a kis marakodó tinilányok 9.-ben. Tévedtem... Az osztályunk egy része már alapból abba az iskolába járt, csak érettségi után ott maradok, más része mindenféle iskolából jött ide... Én is úgy jöttem át meg még rajtam kívül jó páran. Fiúk és lányok is.
Azt vettük észre, hogy az osztálynak az a fele, akik már régóta együtt vannak, osztálytársak, folyton összesúg, kinevet minket a hátunk mögött, de szemtől szembe mégis jó pofiznak, max. csoportosan szólogatnak be néha...
Miért van ez? Mindig így marad? Nagyon idegesítő! Még több, mint másfél évet kell egy közösségben lennünk...
L20
Ez a jobbik eset, amit a legegyszerűbben meg tudsz oldani: magyarul lesz@rod őket.
Máshol minden nap ütik és alázzák meg a másikat (18 év felett is). Az, hogy beszélnek a hátatok mögött meg néha beszólnak semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!