Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megosztanátok velem, hogy...

Megosztanátok velem, hogy most mi a legnagyobb problémátok?

Figyelt kérdés
ha igen , akkor köszi :) lehet tudunk egymásnak segíteni :)
2011. jún. 4. 13:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Jól esik, hogy van valaki, aki segíteni próbál. Köszi. :)
2011. jún. 4. 15:23
 22/29 anonim válasza:

nincs pénzünk, pedig keresünk mind2en. olyan a házunk, mint a putri, mert cementre meg homokra sem telik, félig kész, mert elkezdtük felújítani a devizahitelből vásárolt parasztházat...nem lett elég a gyűjtött pénz, pedig több, mint 2 milla volt...

meg hónap végén ehető kajára sem telik...

2011. jún. 4. 15:24
 23/29 skarma ***** válasza:
Az emelt angol érettségim pocsék lett, lehúzza az ötöseimet és félek hogy még az általam megjelölt szak fizetősére sem vesznek fel... :(
2011. jún. 4. 17:37
 24/29 A kérdező kommentje:
jajj ne aggódj ezen...én is csomot aggódtam , de úgyis felvesznek :) téged is meg engem is, csak pozítivan kell hozzááálni, amúgy meg ha fizetősre akarsz menni...vagyis oda is mennél mehetsz keresztfélévbe is:))
2011. jún. 4. 17:50
 25/29 habibi ***** válasza:

- nemsokára lesz felvételim orvosira, de tuti nem vesznek fel és hiába is vennének fel, nem lennék boldog, hisz még úgy is a páromtól 200 km-re lennék, de a mostani állapothoz képest jobb lenne , hisz most 1000 km a távolság

- irigy vagyok, hogy egyesek megengedhetik maguknak a nyaralást és tudják mi az,én örülök ha kijövök egy hónapban mínusz nélkül

-irigy vagyok azokra, akik a párjukkal lehetnek minden nap

- problémám még, hogy nagyon béna vagyok mindenben, ami az egész életemet befolyásolja, és sok ember ez miatt a mélységekig lealáz így teljesen eltiporva a halvány kis reményemet

- és az is a bajom, hogy nem engedhetem meg magamnak, amit a szívem kíván , mert nincs olyan anyagi hátterem, és erre talán rámegy a párkapcsolatom, amit nem szeretnék

- még egy problémám, hogy nem tudom már mit is jelent boldognak lenni

2011. jún. 4. 18:54
 26/29 anonim ***** válasza:
Ökológia vizsgára készülök, és hát ennek se füle se farka, tele képletekkel, függvényekkel, és grafikonokkal, és csak néha írj olyat amit Bakos nélkül is megértek. Kedden vizsga, megírod helyettem legalább egy kettesre légyszi!?
2011. jún. 5. 00:43
 27/29 anonim ***** válasza:
A bajom, hát az hogy túl sok a paraszt, szemianalfabéta, szemét, irigy ember.Purgatórium nekik, ezerrel.
2011. jún. 6. 12:44
 28/29 anonim ***** válasza:

"A bajom, hát az hogy túl sok a paraszt, szemianalfabéta, szemét, irigy ember.Purgatórium nekik, ezerrel."

Es mit tettel azert, hogy ne igy legyen?

2011. jún. 6. 12:51
 29/29 anonim ***** válasza:
Mit tettem, mégis mit tegyek? Azonkivül, hogy én különb vagyok, mást mit tehetek.
2011. jún. 6. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!