Megosztanátok velem, hogy most mi a legnagyobb problémátok?
nincs pénzünk, pedig keresünk mind2en. olyan a házunk, mint a putri, mert cementre meg homokra sem telik, félig kész, mert elkezdtük felújítani a devizahitelből vásárolt parasztházat...nem lett elég a gyűjtött pénz, pedig több, mint 2 milla volt...
meg hónap végén ehető kajára sem telik...
- nemsokára lesz felvételim orvosira, de tuti nem vesznek fel és hiába is vennének fel, nem lennék boldog, hisz még úgy is a páromtól 200 km-re lennék, de a mostani állapothoz képest jobb lenne , hisz most 1000 km a távolság
- irigy vagyok, hogy egyesek megengedhetik maguknak a nyaralást és tudják mi az,én örülök ha kijövök egy hónapban mínusz nélkül
-irigy vagyok azokra, akik a párjukkal lehetnek minden nap
- problémám még, hogy nagyon béna vagyok mindenben, ami az egész életemet befolyásolja, és sok ember ez miatt a mélységekig lealáz így teljesen eltiporva a halvány kis reményemet
- és az is a bajom, hogy nem engedhetem meg magamnak, amit a szívem kíván , mert nincs olyan anyagi hátterem, és erre talán rámegy a párkapcsolatom, amit nem szeretnék
- még egy problémám, hogy nem tudom már mit is jelent boldognak lenni
"A bajom, hát az hogy túl sok a paraszt, szemianalfabéta, szemét, irigy ember.Purgatórium nekik, ezerrel."
Es mit tettel azert, hogy ne igy legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!