Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megosztanátok velem, hogy...

Megosztanátok velem, hogy most mi a legnagyobb problémátok?

Figyelt kérdés
ha igen , akkor köszi :) lehet tudunk egymásnak segíteni :)
2011. jún. 4. 13:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Amugy meg oszinte elismeresem a kerdesert. Szerintem keves embernek jutna eszebe ez, hogy kivancsi legyen mas bajara es egy-ket jotanaccsal segitse a masikat. Grat!
2011. jún. 4. 13:58
 12/29 A kérdező kommentje:

bár lehet ha haza jönnél találnál itt is egy jó munkát, nem ? azért itt is akadnak munkák csak ismerősök kellenek

Különben teljesen megértelek, hogy nehéz a döntés nagyon, nekem is az lenne, és valószínűleg ha én szülnék elvárnám hogy a párom ott legyen , de érthető a dolog.

Nem is tudom, h ezt hogy bírtátok ki és bírjátok , h nem túl gyakran vagytok együtt ... Szerintem a végén úgyis hazafogsz jönni:D bár nem ismerlek , csak az észérveket mindig elnyomja a ...

2011. jún. 4. 14:00
 13/29 A kérdező kommentje:
köszi szépen!:)
2011. jún. 4. 14:00
 14/29 anonim ***** válasza:
Nem találok munkát, olyat, aminek köze is van a végzettségemhez.
2011. jún. 4. 14:02
 15/29 anonim ***** válasza:
Hat minden nap beszelunk skype-on vagy telefonon. Amugy eleg hatarozott es "gyurodesallo" vagyok, de amiota jon a baba ez korul jar minden gondolatom. Melo van otthon is, de itt azert sokkal (8-10X)tobbet keresek mint otthon egy atlag melos. Ilyen jellegu munka meg nem nagyon van otthon a szakmamba, de ha igen akkor sem hosszu tavon es kozel sem ennyiert.
2011. jún. 4. 14:04
 16/29 A kérdező kommentje:
mi a végzettséged? különben úgyis fogsz találni munkát, ne aggódj ... csak mostanában nehéz, de nem szabad feladni!
2011. jún. 4. 14:08
 17/29 A kérdező kommentje:

háát igen, kb mindenhol többet lehet keresni mint itthon :D de sehogy sem lehet megoldani, h haza gyere erre? nem értik meg?

vagy mondjuk hazajössz... és megint keresel egy másik munkát kint, nem? hogyha nem maradhatsz tovább

2011. jún. 4. 14:09
 18/29 anonim ***** válasza:

tegnap kicsit sokat ittam, és elestem. nagyon szerencsétlenül, mert olyan, mintha kiment volna a bokám. a térdemen zúzódások, a combomon pedig egy nagy kék folt.

nincs messze az orvosi ügyelet, de alig bírok járni, szóval meg kell várnom, míg a barátom hazaér, és elvisz kocsival :D

remélem hamarosan meggyógyul a kis patám :D

2011. jún. 4. 14:59
 19/29 anonim ***** válasza:
nincs munkám
2011. jún. 4. 15:01
 20/29 A kérdező kommentje:

lehet nem kéne ennyit inni:DDD

Különben szerintem ezen ne aggódj, múltkor nekem is olyan volt mintha...de nem is volt komoly, 2-3nap , pihenés borogatás és ennyi

2011. jún. 4. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!