Megosztanátok velem, hogy most mi a legnagyobb problémátok?
bár lehet ha haza jönnél találnál itt is egy jó munkát, nem ? azért itt is akadnak munkák csak ismerősök kellenek
Különben teljesen megértelek, hogy nehéz a döntés nagyon, nekem is az lenne, és valószínűleg ha én szülnék elvárnám hogy a párom ott legyen , de érthető a dolog.
Nem is tudom, h ezt hogy bírtátok ki és bírjátok , h nem túl gyakran vagytok együtt ... Szerintem a végén úgyis hazafogsz jönni:D bár nem ismerlek , csak az észérveket mindig elnyomja a ...
háát igen, kb mindenhol többet lehet keresni mint itthon :D de sehogy sem lehet megoldani, h haza gyere erre? nem értik meg?
vagy mondjuk hazajössz... és megint keresel egy másik munkát kint, nem? hogyha nem maradhatsz tovább
tegnap kicsit sokat ittam, és elestem. nagyon szerencsétlenül, mert olyan, mintha kiment volna a bokám. a térdemen zúzódások, a combomon pedig egy nagy kék folt.
nincs messze az orvosi ügyelet, de alig bírok járni, szóval meg kell várnom, míg a barátom hazaér, és elvisz kocsival :D
remélem hamarosan meggyógyul a kis patám :D
lehet nem kéne ennyit inni:DDD
Különben szerintem ezen ne aggódj, múltkor nekem is olyan volt mintha...de nem is volt komoly, 2-3nap , pihenés borogatás és ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!