Munkahely, kollegák?
Előző vok
Persze, lehet lázadni ellene, lehet árral szembenúszni, csak nem érdemes.
Legjobb, ha bemész, elvégzed a munkát, aztán amikor kijössz elfelejted az egészet, és csak azon agyalsz, hogy hova fejlődj tovább, és hogy hogyan!
Nekem eddig már jópár melóhelyem volt, hidd el az egész csak színjáték, akik ezt komolyanveszi az becsavarodik rövid idő alatt!!
28/F
A mai világban hiába van papírod, ha nincs mögötte gyakorlat.
Persze nem azt mondom, hogy közbe ne keresd a lehetőséget, de sose jelentsd ki, hogy mik a terveid a kollegák előtt, mert fogáspont hogy kiturjanak.
A papíron megszerzett végzettséged meg kb az egésznek a felét jelenti, továbbá itt sem kizárt, hogy feljebbjutsz a ranglétrán, csak ezért le kell nyelni dolgokat.
Ha új helyre mész ugyanígy az előlről kezdik veled az egészet!
Legutóbb ahol melóztam amúgy szintén gyárban, és nekem csak középvégzettségem van, egy hónapot töltött el egy manus közöttünk próbaidősként P.hD vel és ugyanúgy dolgozott velünk, ahogy mi..
Aztán került csak fel az irodisták közé..
ma 13:01
Erre én azt mondom, hogy vannak helyek, ahol nincs közvetlen parancs és vélemény nyilvánítás, de van megítélés.
ma 13:05
Mindenhol ez megy, az emberek egymást tapossák meg fúrják ki ahol tudják.
Arra kell törekedni, hogy minél előbb előretörj onnan, ahhoz meg az kell, hogy lássák, hogy valóban jó vagy!
Dzsungeltörvények vannak sajnos.
ma 13:05
Amúgy mindíg minden a módszeren múlik, közel sem biztos, hogy neked a leghatékonyabb módszert, fogásookat mutatták meg ami a munkádhoz kell..
Velem is volt már hasonló, és nem mindíg jöttem rá magamtól, hogy könnyebben is lehet ezt csinálni.
Ha esetleg lenne ilyen innovatív javaslatod, akkor azt konzultáld meg és hagyasd jóvá a feletteseddel, egyrészt mert felhívod a figyelmet magadra, másrészt meg neked lesz könnyebb dolgozni utána.
ma 13:11
Velem is volt már, olyan, hogy akármit csináltam, mindenhol sak zárt kapukba botlottam.
Ilyenkor el kell gondolkodni a továbblépésen, és nem szabad sokáig vacilálni a dolgokon.
Nem mindenhol van lehetőség továbbfejlődni, max elméletben, gyakorlatban meg zárt a rex, van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!