Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyembe?...

Mit tennétek a helyembe? (Munkahely ügy)

Figyelt kérdés

4 éve dolgozom egy munkahelyen.Nagyon rossz a légkör,rengeteg a meló.Sajnos sokat betegeskedem,szerintem azért mert kivagyok idegileg.Most gyógyultam meg az arcüreggyulladásból.Pár napja fáj a petefészkemnél a hasam és most a gyomrom is elkezdett fájni.

Ha a szívemre hallgatok már holnap kilépnék de ha az eszemre akkor meg örüljek,hogy van munkám.Keresek már egy ideje munkát eddig semmi.

Szerintem egy kicsit depressziós is vagyok.

Ti mit tennétek?Kilépnétek vagy maradnátok amíg nem találtok mást úgy,hogy szinte egyik betegség követi a másikat?

2011. febr. 17. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Döntsd el mi a fontosabb az egészséged vagy a pénz.

Az is igaz ha egyszer valaki kikerül a munka világából -mint pl. én- akkor nagyon nehéz visszatalálni!

2011. febr. 17. 15:15
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát ez az!

Én is voltam 2 évig munkanélküli...senkinek nem kívánom!

Viszont 70.000 forintért se akarom tönkre tenni magam...

2011. febr. 17. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem azert irom, mert pesszimista akarok lenni, de mi ra a garancia, hogy masik helyen jobb lesz? A legtobb munkahelyen megy a furas. Ha nem a munkatarsakkal vagy magaval a munka mennyisegevel lesz gond, akkor lehet, hogy a fonokkel vagy massal.

Ha van valaki (csalad), aki anyagilag tud tamogatni, akkor az mas. Ha magadra vagy utalva, akkor viszont meg kell elned valamibol.

2011. febr. 17. 15:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Szerencsére van család.Bár,a párommal mostanában tervezzük a babát.Mondjuk erre az orvosom azt mondta lehet,hogy a stressz miatt teherbe sem tudnék esni,vagy csak nehezen.

Az a baj,hogy nagyon pesszimista vagyok.

Egyébként itt sorra mondanak fel az emberek.Csak az 50 éven felüliek és a nyugdíjasok maradnak.

2011. febr. 17. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A pesszimizmust a sajat erdekedben jo lenne lekuzdeni. Anyasagba ne fogj bele kedvetlenul, ennyi stresszel. Vagy az lenne talan a legjobb megoldas, hogy most baba es akkor kapsz GYED-et es aztan majd nem ide mesz vissza dolgozni.

Azt meg senki sem tudja, hogy ki tud teherbe esni, amig nem probalja meg az ember.

2011. febr. 17. 16:55
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi.

Megpróbálom összeszedni magam...

2011. febr. 17. 19:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Kitartast es sok sikert kivanok!

En is epp padlon voltam mas okbol par hete es arra jottem ra, hogy a godorbol mar csak felfele lehet jonni. Magyarul lesz ez meg jobb is, ne aggodj! :)

2011. febr. 17. 19:19
 8/8 A kérdező kommentje:

Vagy rosszabb...:-)

Csak vicceltem!

Köszi szépen,aranyos vagy!:-)

2011. febr. 18. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!