Annyira nincs életem. Hogyan tudnék változtatni? (lent)
17L vagyok.
Az osztályomból van 3 nagyon jó barátnőm, akikben teljesen megbízom, szeretem őket. :) Viszont az a baj, hogy nekik bizonyos dolgokban teljesen mások az igényeik mint nekem. Nagyon jókat tudunk beszélgetni, hülyülni, eljárunk kajálni, moziba vagy csak sétálni... de nekik egyáltalán nem hiányzik az éjszaki élet, a (normális) bulik. Én nagyon szívesen eljárnék ide oda de őket képtelen vagyok elrángatni bármi ilyen helyre. Ők nem "olyanok". És itt jön a baj :D ... valahogy "rosszkor voltam rossz helyen" és sulin kívül nincs semmilyen társaságom/nem ismerek kb. senkit. Egyedül szerintem érthető, hogy nem túlzottan szeretnék eljárni bulizni. Sportolok, de nem csapatsport, úgyhogy onnan sincs senki. Gondolom nem meglepő ezek után, hogy barátom sem volt még soha.. Fogalmam sincs hogyan tudnék innen kitörni, hogyan ismerkedhetnék meg új emberekkel, hogyan szerezhetnék haverokat/barátot? :/ Mégsem mehetek csak úgy oda valakihez az utcán, hogy "szia szimpi vagy, megyünk este bulizni?" :D
A számból vetted ki a szót kérdező! :) 18F
Elmennék így-úgy szórakozni, de a suliból a barátaimat, már aki a városból van egyszerűen képtelenség kirángatni a lakásból brr...
Várom én is az ötleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!