Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Annyira nincs életem. Hogyan...

Annyira nincs életem. Hogyan tudnék változtatni? (lent)

Figyelt kérdés

17L vagyok.

Az osztályomból van 3 nagyon jó barátnőm, akikben teljesen megbízom, szeretem őket. :) Viszont az a baj, hogy nekik bizonyos dolgokban teljesen mások az igényeik mint nekem. Nagyon jókat tudunk beszélgetni, hülyülni, eljárunk kajálni, moziba vagy csak sétálni... de nekik egyáltalán nem hiányzik az éjszaki élet, a (normális) bulik. Én nagyon szívesen eljárnék ide oda de őket képtelen vagyok elrángatni bármi ilyen helyre. Ők nem "olyanok". És itt jön a baj :D ... valahogy "rosszkor voltam rossz helyen" és sulin kívül nincs semmilyen társaságom/nem ismerek kb. senkit. Egyedül szerintem érthető, hogy nem túlzottan szeretnék eljárni bulizni. Sportolok, de nem csapatsport, úgyhogy onnan sincs senki. Gondolom nem meglepő ezek után, hogy barátom sem volt még soha.. Fogalmam sincs hogyan tudnék innen kitörni, hogyan ismerkedhetnék meg új emberekkel, hogyan szerezhetnék haverokat/barátot? :/ Mégsem mehetek csak úgy oda valakihez az utcán, hogy "szia szimpi vagy, megyünk este bulizni?" :D

2011. máj. 25. 20:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolom nem meglepő ezek után, hogy barátom sem volt még soha.. "

De, meglepő. Én sem vagyok bulizós típus, mégis van barátom. Na mindegy, nem ez a kérdés.

Kezdj el valami csapatsportot, vagy találj valami hobbit, és keress hasonló érdeklődésűeket. Nem csak buliban lehet ismerkedni.

2011. máj. 25. 20:12
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez a problémám hogy nincs kivel eljárjak szórakozni.Viszont te mit értessz normális buli alatt?Más szórakozási lehetőségek vannak és sztem az is jó dolog ha kimozdultok bár merre van aki csak otthon ül mindig.

Ismerkedjünk?:))Pest megyén belül laksz?

2011. máj. 25. 20:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy valóban barátot nme a bulikban szoktak találni az emberek.Az nem is igazán arra való hogy komoly kapcsolatot keress.Én sem voltam sokszor diszkókban és anno a barátomat sem onnan ismertem meg.
2011. máj. 25. 20:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Anna te vagy ? :D
2011. máj. 25. 20:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, de aztán egyetemre mentem és azóta ki sem látszom se a buliból, se a pasikból :D Szóval türelem, hajts hogy bekerülj, és tiéd a világ! ;) 1 évet már csak kibírsz.
2011. máj. 25. 20:17
 6/11 anonim válasza:
Ismerkedj másokkal is az osztályodból/iskoládból,és kezdj el valami csapatsportot!Pl.én röpizem és nagyon jó az egész hangulat és rengeteg barátom van ott is:)
2011. máj. 25. 20:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem is az a gondom, hogy buliban akarok ismerkedni csak az ilyen szórakozás hiányzik, lehet rosszul fogalmaztam. Amúgy budapesti vagyok, és nem, meglepő módon nem Anna :D és sajnos nem egy évem van még(előkészítő miatt) hanem még 3...
2011. máj. 25. 20:21
 8/11 anonim ***** válasza:

suliban más osztályokból jó arcok?

vagy a kedvenc zenekarod honlapján ha van fórum, akkor velük is dumálhatnál, és mehetnél velük együtt koncertre. (főleg magyar bandákra gondolok)

én anno pont ennyi idősen szereztem így barátokat, mindig együtt mentünk koncertre, és néha tartottunk házibulit is.

2011. máj. 25. 20:21
 9/11 anonim válasza:

Nagyvárosban laksz? Mert ha kisebben, vagy falun, akkor nincsenek régebbi osztálytársaid? :) Én is az ovistársammal lettem újra olyan jóba hogy most elválaszthatatlanok vagyunk :) Vagy az iskolában évfolyam társaid sem olyanok a többi osztályból? A barátnőidet próbáld meg rávenni először csak egy kisebb összejövetelre, pl bementek egy teázóba, vagy egy (nem tudom mi a neve, de nem kocsma) hanem olyan hely, ahová a fiatalok ülnek be beszélgetni, meg meginni egy korsó sört vagy valami koktélt, aztán utolsó busszal haza :), utána ha tetszik nekik, esetleg hívd el őket magadhoz, aztán egy kis esti lányos-buli, aztán utána már talán vevők lesznek egy-két bulira... :)

vagy, majd ha szülinapod lesz vagy névnapod, mond nekik hogy legalább most az egyszer jöjjenek el, aztán utána ha tetszik nekik, még párszor talán elmennek :)

2011. máj. 25. 20:39
 10/11 anonim válasza:
Bocsi, az előbb még nem láttam hogy budapesti vagy :)
2011. máj. 25. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!