Nincsenek barátaim és közösségi életem se. Szeretnék ezen változtatni, hogyan lehetne?
Figyelt kérdés
Nem nagyon jártam el eddig sem sehova, se nyáron se suli közben, mert nem hívott senki sehova, meg nem nagyon izgatott. Csak itthon ültem végig. Ebből kifolyólag nem ismerek senkit, és a közösségi életem is kb egyenlő a -12vel. Szeretnék ezen változtatni de nem tudom hogyan kezdjek hozzá, mert a suliban nem tudok ismerkedni. (A disco annyira nem vonz bár még nem voltam). 17/F2010. szept. 17. 20:28
2/23 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok ezzel a dologgal :S
17/F
3/23 anonim válasza:
Barátkozz és légy nyitott..Mi olyan nehéz benne?
4/23 A kérdező kommentje:
Az nehéz benne hogy nincs kivel. Mert ennyi év után a suliban elég nehéz mert már meg van szokva hogy én ilyen vagyok és senki nem akar velem kb. + mivel nem hív senki sehova és büdös életemben nem voltam sehol, ezért elég nehéz emberekkel találkozni a sulin kívül.
2010. szept. 17. 20:42
5/23 anonim válasza:
Attól hogy a többiek azt hiszik hogy ilyen vagy és kész az még nem azt jelenti hogy nem barátkozhatsz velük.Csak akarat kérdése.Ám menyél táborokba és szerezzél legalább 1 barátot magadnak mert akkor majd mind több és több fog lenni.
6/23 anonim válasza:
Normális hogyha te sem közeledsz senki felé akkor senki sem fog elhívni sehova.És nem hiszem hogy egy iskolában ne legyen épp senki.Mondjuk ha falun laksz valahol akkor megértenélek de városban teljesen más azért.
7/23 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen egyszerű, mármint ez a sulis dolog, több dolog is van a háttérben, a lényeg hogy ott nem tudok és nem lehet. Köszi az eddigi válaszokat! Még jöhetnek tanácsok...
2010. szept. 17. 20:53
8/23 anonim válasza:
Add le msned privátban beszéljünk ott.
9/23 A kérdező kommentje:
nem tudok neked privátot küldeni, mert nincs kint nálad az az opció, de küldd el te a tiédet és felveszlek
2010. szept. 17. 20:56
10/23 M@x válasza:
barátkozz-menny oda a többiekhez és szállj be a beszélgetésbe vagy keress egy hozzád hasonlót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!