Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincsenek barátaim és közösség...

Nincsenek barátaim és közösségi életem se. Szeretnék ezen változtatni, hogyan lehetne?

Figyelt kérdés
Nem nagyon jártam el eddig sem sehova, se nyáron se suli közben, mert nem hívott senki sehova, meg nem nagyon izgatott. Csak itthon ültem végig. Ebből kifolyólag nem ismerek senkit, és a közösségi életem is kb egyenlő a -12vel. Szeretnék ezen változtatni de nem tudom hogyan kezdjek hozzá, mert a suliban nem tudok ismerkedni. (A disco annyira nem vonz bár még nem voltam). 17/F
2010. szept. 17. 20:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Amikor ott vagy akkor igazából nem is akarsz barátokat, csak amikor hazaérsz akkor érzed azt, hogy kellene, így van?
2010. szept. 17. 21:13
 12/23 A kérdező kommentje:
így
2010. szept. 17. 21:17
 13/23 anonim ***** válasza:
Akkor átérzem, én is érzem micsoda hatása van ennek az ismerkedéstől való félelemnek. Mikor ott vagy már olyan szinten félsz, hogy elhiteted magaddal, hogy nem is akarsz megismerkedni senkivel, pedig igen. :)
2010. szept. 17. 21:46
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Na lássuk... leírom a történetemet mert kb én is ilyen VOLTAM!

2 éve abból állt a napom, hogy itthon gépeztem és játszottam online egész nap. Volt mellette két haverom akikkel focizgattam 2 hetente párszor! A suliba is egy béna lúzer voltam kb (középsuli első osztály) Már kezdtem unni a semmittevést (tehát a gépezést) és szóltam az egyik haveromnak, hogy te figyu mennyünk már be szombat este a városba... na innentől kezdve olyan önbizalmam lett hogy a suliba is kivívtam magamnak a tiszteletet és már a lányok se a "lúzert" látják bennem. Rengeteg barátot szeretem a sulin- s azon kívül is!

A lényeg, hogy legyőzd a félelmeidet (pl.: hogy nem mersz barátkozni, odamenni senkihez) és ettől egyre jobban fogod magad érezni! Ne félj senkitől, nem fognak kiröhögni, megbántani és elutasítani sem! Ha meg igen akkor keress másikat ne foglalkozz velük!!!

Remélem segítettem valamennyit :)

(bocs ha sok hiba van, nem olvatam át)

2010. szept. 17. 21:53
 15/23 A kérdező kommentje:
Oké, csak nem tudom kihez lenne érdemes odamenni beszélgetni, mert nem látok olyan embereket, én ezt így nem tudom megállapítani na hogy ő most szimpatikus, mert a sulin belül is elég külön vannak az osztályok egymástól amúgy, nem sokszor futunk úgy össze, mert minden osztály az adott terem előtt vár mindig
2010. szept. 17. 22:07
 16/23 anonim ***** válasza:
Az tök mindegy, hogy kivel beszélgetsz, lényeg hogy kommunikálj! "Szokjad az embereket"--> (lehet egy kicsit durván fogalmaztam meg)
2010. szept. 17. 22:20
 17/23 M@x ***** válasza:
próbálj meg elmenni bulikba, hogy jobban befogadjanak!
2010. szept. 17. 22:21
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem keress olyan helyeket amik megfelelnek az érdelődésednek, [filmklubbok, light-osabb szórakozóhelyek, sporklubbok, (például konditerem,uszoda) könyvtár /jó tudom kicsit ódivató de ott legalább kevés az idióta/, esetleg a suiban nincs valami szakkör, mondjuk színjátszás vagy ilyesmi?] és akkor több esély van rá hogy olyanokkal legyél akik hasonlóak hozzád és a közös téma is megvan.
2010. szept. 18. 18:47
 19/23 anonim ***** válasza:
Velem is ez van kérdező, csak én 14/F vagyok.
2010. szept. 19. 22:10
 20/23 anonim ***** válasza:
Velem is ez van. Írhattok nekem is. 18/F
2010. szept. 20. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!