Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincsenek barátaim és közösség...

Nincsenek barátaim és közösségi életem se. Szeretnék ezen változtatni, hogyan lehetne?

Figyelt kérdés
Nem nagyon jártam el eddig sem sehova, se nyáron se suli közben, mert nem hívott senki sehova, meg nem nagyon izgatott. Csak itthon ültem végig. Ebből kifolyólag nem ismerek senkit, és a közösségi életem is kb egyenlő a -12vel. Szeretnék ezen változtatni de nem tudom hogyan kezdjek hozzá, mert a suliban nem tudok ismerkedni. (A disco annyira nem vonz bár még nem voltam). 17/F
2010. szept. 17. 20:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
menny el valami csapatsportra vagy zenélni vagy valami klubokkba ahol megszervezett találkozás van valami oyan dologért ami mindenkit érdekel
2010. szept. 20. 16:04
 22/23 anonim ***** válasza:
De most azok, akik iylen flegmán válaszolnak, hogy "menj oda, oszt beszélj", minek írnak? Ti tök számkivetettként mentetek már oda egy társasághoz beszélgetni? Nem-e? Akkor elmondom, hogy kínos szemek fognak összenézni, hogy most mégis hová meneküljenek...
2010. szept. 20. 18:55
 23/23 anonim ***** válasza:
Én is így voltam de 14-15 éves korom után elkezdett ez változni most már semmi gondom nincs ilyennel. :) Kezdj el mondjuk sportolni és egyesületen belül ha csak 1 korod béli sráccal jóba leszel akkor ő elhív aztán kialakul. Önbizalom, az a lényeg. :)
2010. szept. 21. 05:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!