A férfiaknak miért szokásuk, hogy meztelen felsőtestüket simogatják? Rengetegen észrevettem, hogy simogatja a mellkasát. Miért?
Én nőgyűlölő vagyok, nem illek közéjük. Nő nemű vagyok, de nem nő...
Amúgy én sem taperálom a csöcsöm meg a lábam közét. :)
"Emellett azonban van a verejték és zsírmirigyek mellett olyan feromonokat termelő mirigy is a mellkas szőrzetében, amelynek tartalma a szőrök segítségével tud érvényesülni. Akinek nőtársaim közül még nem rontotta el az orrát a modern kozmetikai ipar, az bizony nagyon jól tudja, hogy a férfiak illata (nem a négy napja nem fürdő kubikusé, hanem a magát nem agyondezodoráló, legalább 3-4 órával fürdés után lévő férfiúé) rendkívül vonzó tud lenni. Ha nem szőrös egy férfi mellkasa, ezek a feromonok csak töredékükkel tudnak érvényesülni, hisz nem tapadnak a szőrökre, hanem azonnal elpárolognak."
Szóval szerintem ezekkel áll összefüggésben és szerintem ezt csak heteroszexuális férfiak csinálják szexuálisan vonzó nő (akár ismerős akár ismeretlen) jelenlétében. Ha a mellkas borotvált, könnyen lehet, hogy ennek a simogató manipulációnak az illatanyag kibocsájtásában van szerepe. Azt is mondják, hogy menstruáció idején ez az illat taszítja a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!