Miért hagyjuk hogy mérgezzenek minket? Az egész társadalmat?
Állj állj állj...attól még hogy pár szót nagybetűvel kiemeltem,és próbáltam meggyőzőbb lenni(ami látom tök felesleges,de mindegy nem ez a cél) még nem azt jeleni hogy idegbeteg vagyok,és betegesen ezen jár az agyam hogy fúúú sok-sok adalékanyag stb. Van jobb dolgom is ne aggódj,de akkor is kivédem a mesterséges anyagokat amikkel tömni akarnak.És NEM a bio kajákat akarnám sztárolni,szó sincs erről!Hanem a minnél természetesebb étkezést,a mirelit,félkész kaják,porok,instant cuccok,csokik chipsek ellen vagyok.Ilyeneket nem lehet "termeszteni" szerintem ezek nem embernek valók.De hogy ki mit nyom le a saját torkán az mindenki maga dönti el.Megteheti hogy megesz bármit.De én kifejezem inkább ezzel is hogy,nem támogatom az ezt az egész emberiség elleni pénz központú élelmiszeripart,amely a reklámok és média által szinte hipnotizálja az egyszerűbb gondolkodású embereket,ahogy az egyik válaszoló is írta.Van aki,nem jut el csak odáig hogy a coca cola reklámban azt látja,hogy mindenki boldog,ezért megy is a boltba,vegyünk egy kólát,hú de finom,úgyis az a boldogság kulcsa..de nem lát a dolgok háta mögé.Hidd el van ilyen.És utána kétségbeesetten megy a kórházba majd ha egészségügyi problémája lesz,és szegény a tudatlanságának fogja köszönni hogy ilyen helyzetbe került.Csak ezt sajnálnám.
Ja és igaz hogy bármelyik pillanatban vége lehet valaki életének,de ha egyszer a fejemre esne egy tégla vagy bármi,akkor legalább úgy halnék meg nyugodt szívvel,hogy tudom hogy én nem vettem részt ebben az ámításban,és a természettel próbáltam inkább élni.Nekem számít hogy az életben mit teszek,mit valósítok meg,és nem az hogy annak mikor lesz vége,mert egyszer ígyis-úgyis vége lesz.Ha mindenkinek ez lenne a mottója,hogy tök mindegy úgyis egyszer élünk,ennyi erővel az erkölcsi szabályokat is felrúghatnánk,meg mindenféle törvényt..Szóval a tetteink,a magatartásunk számít.nem az hogy meddig élünk és mikor halunk meg szerintem.
Ha nem lennének ezek az ipari mennyiségben előállított élelmiszerek, akkor sokkal-sokkal kevesebb lenne az élelmiszer(ennek megfelelően sokkal drágább is). Pont úgy ahogy a középkorban. Lényegesen kevesebben éltek a középkorban, és ennek a két legfontosabb oka a fertőzések, és az élelmiszerhiány volt.
Ezt a kettőt oldotta meg a sokat szapult gyógyszeripar és az élelmiszeripar. Hőbörgés előtt érdemes erre is gondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!