Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért hagyjuk hogy mérgezzenek...

Miért hagyjuk hogy mérgezzenek minket? Az egész társadalmat?

Figyelt kérdés
Az élelmiszeripar és a vegyipar ellenünk van.Adalékanyagokkal a káros élelmiszereket gyárt,olcsón eladja(de van amelyik drágán)és mi meg megesszük őket.Ráadásul a sok adalékanyagra rá is szoknak az emberek és még többet "akarnak"(pl.:chipsek,joghurtok aromái,és mindenféle aroma,édesítőszer.nátrium-glutamát,guargumi stb.)Ez persze jó nagy üzlet nekik,dől a sok pénz a nép hülyesége miatt,mert szemét kaját eszik!MIÉRT (?)nem lázadunk fel és kezdünk el MAGUNKNAK EGÉSZSÉGES és természetes ételeket termeszteni,vagy beszerezni valahogy,amelyről biztosan tudjuk, hogy nem mérgező és jó a szervezetünknek mert nem nyomták tele mindenféle vegyszerrel??(És még csodálkozik is a világ hogy egyre több a rákos beteg,szívinfarktus,cukorbetegség,allergia stb...hát igen beteg ételek=beteg társadalom..és persze hogy nem szólnak a népnek hogy az olcsó szemét miatt van amit a teszkógazdaságosban megvesznek,mert akkor az a gyószeriparnak sem lenne jó ha kevesebb beteg ember lenne és kevés gyógyszer fogyna..)
2011. máj. 24. 16:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
19:03 A bio kaják lehet, hogy ízetlenek, de én nem is erről beszélek. Az alapanyagot kell megválogatni és az írásodból azt veszem ki, hogy ezek szerint te is megválogatod, én is kertes házban élek és amit csak tudunk, megtermelünk. A kész ételekkel van a legtöbb probléma, hogy ha el is lehetne készíteni alapanyagokból, mégis a port használják sokan. Sajnos sok esetben azért, mert nem tudnak főzni. Palacsintapor. Úr Isten! Az öntetek is tele vannak adalékkal, amit szintén házilag össze lehetne keverni natúr joghurttal. Tehát amit csak tud az ember, azt készítené inkább el magának. Mindenki tudja, hogy a XXI. század találmánya a gyors kaja a felgyorsult világban. És nem hiszem el ,hogy sokan nem értitek, hogy ez nem természetes, mert ez alig néhány 10 éve megy így, előtte nem voltak ilyen ételek mióta ember él a földön. Elhiszitek, hogy ez jó, mert ezt kínálják, ez van a boltban , ezt kell venni. De ki nekünk a hipermarket tulajdonosa és az élelmiszer ipar? Az Isten, mert ő diktálja, hogy mit együnk, mi meg akkora birkák vagyunk, mert megyünk utána. Éltessük hát a multit, had gazdagodjanak.
2011. máj. 24. 19:36
 22/33 A kérdező kommentje:

Állj állj állj...attól még hogy pár szót nagybetűvel kiemeltem,és próbáltam meggyőzőbb lenni(ami látom tök felesleges,de mindegy nem ez a cél) még nem azt jeleni hogy idegbeteg vagyok,és betegesen ezen jár az agyam hogy fúúú sok-sok adalékanyag stb. Van jobb dolgom is ne aggódj,de akkor is kivédem a mesterséges anyagokat amikkel tömni akarnak.És NEM a bio kajákat akarnám sztárolni,szó sincs erről!Hanem a minnél természetesebb étkezést,a mirelit,félkész kaják,porok,instant cuccok,csokik chipsek ellen vagyok.Ilyeneket nem lehet "termeszteni" szerintem ezek nem embernek valók.De hogy ki mit nyom le a saját torkán az mindenki maga dönti el.Megteheti hogy megesz bármit.De én kifejezem inkább ezzel is hogy,nem támogatom az ezt az egész emberiség elleni pénz központú élelmiszeripart,amely a reklámok és média által szinte hipnotizálja az egyszerűbb gondolkodású embereket,ahogy az egyik válaszoló is írta.Van aki,nem jut el csak odáig hogy a coca cola reklámban azt látja,hogy mindenki boldog,ezért megy is a boltba,vegyünk egy kólát,hú de finom,úgyis az a boldogság kulcsa..de nem lát a dolgok háta mögé.Hidd el van ilyen.És utána kétségbeesetten megy a kórházba majd ha egészségügyi problémája lesz,és szegény a tudatlanságának fogja köszönni hogy ilyen helyzetbe került.Csak ezt sajnálnám.

Ja és igaz hogy bármelyik pillanatban vége lehet valaki életének,de ha egyszer a fejemre esne egy tégla vagy bármi,akkor legalább úgy halnék meg nyugodt szívvel,hogy tudom hogy én nem vettem részt ebben az ámításban,és a természettel próbáltam inkább élni.Nekem számít hogy az életben mit teszek,mit valósítok meg,és nem az hogy annak mikor lesz vége,mert egyszer ígyis-úgyis vége lesz.Ha mindenkinek ez lenne a mottója,hogy tök mindegy úgyis egyszer élünk,ennyi erővel az erkölcsi szabályokat is felrúghatnánk,meg mindenféle törvényt..Szóval a tetteink,a magatartásunk számít.nem az hogy meddig élünk és mikor halunk meg szerintem.

2011. máj. 24. 19:41
 23/33 A kérdező kommentje:
NA egyébként vannak jó válaszok is,köszönöm!:) Jó azért olvasni hogy,vannak velem egy cipőben járó emberek is :)
2011. máj. 24. 19:45
 24/33 anonim ***** válasza:
Mondtam, hogy nem válogatom meg. Egyszerűen azt eszem ami ízlik. Tök véletlen hogy pont a házi hús ízlik. Gyümölcsléből viszont sosem innék természeteset mert undorítóak azok a kis rostok, ott direkt arra hajtok, hogy minnél kevesebb százalékos legyen... És még sorolhatnám. Nem tudom miért kell azt hinni hogy mindenki be van csapva. Én nem hinném hogy be vagyok csapva. Saját magam döntöm el, hogy mit eszek, nem azért teszem mert a bolt vagy a reklám ezt mondja. Nincs is tv-m... És erre mondom, hogy sokan összeesküvésmániások. Hogy biztos mindenki direkt nekünk akar rosszat meg mérgeznek, stb...
2011. máj. 24. 19:45
 25/33 anonim ***** válasza:
Amikor a boltban válogatod a termékeket, azt hiszed, hogy azt veszed, amit választasz. Pedig azt veszed, amit adnak.
2011. máj. 24. 20:27
 26/33 anonim ***** válasza:
Jaaj istenem ez már tényleg sok... xD Biztos én vagyok a h*lye, hogy nem érdekelnek ezek. Van jobb dolgom is, komolyan egyesek annyira paranoiásak...
2011. máj. 24. 20:55
 27/33 anonim ***** válasza:
Ha van jobb dolgod is, akkor miért látogatsz ide?
2011. máj. 24. 21:13
 28/33 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy van jobb dolgom, mint idejárni, hanem hogy van jobb dolgom mint azon törni a fejem, hogy mindenki milyen gonosz és csak minket akar kisemmizni meg mérgezni. Amúgy meg azért, mert vicces. :D
2011. máj. 24. 21:17
 29/33 anonim ***** válasza:

Ha nem lennének ezek az ipari mennyiségben előállított élelmiszerek, akkor sokkal-sokkal kevesebb lenne az élelmiszer(ennek megfelelően sokkal drágább is). Pont úgy ahogy a középkorban. Lényegesen kevesebben éltek a középkorban, és ennek a két legfontosabb oka a fertőzések, és az élelmiszerhiány volt.

Ezt a kettőt oldotta meg a sokat szapult gyógyszeripar és az élelmiszeripar. Hőbörgés előtt érdemes erre is gondolni

2011. máj. 25. 01:32
 30/33 A kérdező kommentje:
hát jó,neked ez a véleményed,nekem meg ez,és így is marad:)
2011. máj. 26. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!