Alföldit tényleg elteszik a Nemzeti éléről?
Most van ez az "orális szex cirkusz" körülötte.
Szerintetek emiatt tényleg leváltják vagy csak egy tök jó ürügy ez most inkább, hiszen régóta műsoron van azelmozdítása főleg a melegsége miatt, még ha ezt nyilván senki nem mondja ki. Csak sokaknak meg szúrja a szemét.
Szerintetek mi lesz?
Eddig nem úgy tűnt, mintha nagyon el akarnák mozdítani. Határozott idejű szerződése van, elég sok pénzt kellene neki kifizetni ha le akarnák váltani.
Rendezői, színészi tehetségét soha nem vitattam, de a művei alternatív színházba valók és semmi helyük a Nemzeti színpadán.
hát pedig a politika már elég régóta beleavatkozik sztem, ez nem új ügy
a Jobbiknak iszonyatosan szúrja a szemét, hogy ő van ott (pl), támadta is sokat egy időben
hát a tehetségéről meg annyit h én ugyan nem tudom megítélni, na de gondolom egy nemzetiben nem éppen az ő darabjait adják, vagy általában a szervezői, rendezői tehetségére gondolsz?
Én most láttam egy darabját, mégpedig pont az ember tragédiáját, és egyszerűen zseniális, hatalmas élmény volt.
És nem is lettem tőle erkölcsileg züllött.
Úgy értettem mint színész és rendező, de ezt le is írtam.
Ismét leírom: akármennyire jó színész és rendező, de amit művel, annak nem a Nemzetiben van a helye hanem egy alterszínházban. A
Nagy tévedésben vagytok. Nem a melegsége miatt kellene már leváltani. Van még más terület is, tele melegekkel (sajnos).
Leváltani azért kell, mert meggyalázza a magyarságot azzal, hogy a "színészeivel" Magyarország térképére onanizáltat.
Ezt Izraelben nem tehetné meg !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!