Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Viselhet-e egy férfitanár...

Viselhet-e egy férfitanár rövidnadrágot az iskolában, tanítási órán (nem testnevelő tanárról van szó), ha már májusban gatyarohasztó meleg van, s az illetőnek egész jó lábai vannak?

Figyelt kérdés
Milyen lehet a felvenni kívánt rövidnadrág fazona, hossza?
2009. márc. 15. 14:49
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne vehetne fel!
2009. szept. 8. 16:52
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 éves vagyok, és szintén zenész. Nem értem, hogy érett, tanár fejjel miért itt kell ilyet kérdezned? Ezt vagy az iskolád határozza meg, vagy a saját jó ízlésed.
2009. szept. 8. 20:07
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
miért ne viselnéd ezt??? én tanáraim is lazán öltözködtek pl sportosan is.ahogy kényelmes nekik..volt olyan tanárnőm aki régi módiban öltözködött sőt ő i kb 28éves..pl,én volt osztályfönöknőm ő csinin öltözködött mindig..:)) nem semmi
2009. szept. 8. 20:57
 34/35 anonim ***** válasza:
79%

Igen, igen és mégegyszer igen.Ha valaki ennyire konzervatív hogy nem öltözködik normálisan akkor elég sok jelső jut rólam eszembe de egyik se valami szép...DE ha valaki normálisan öltözködik és fiatal miért ne?Ahogy megláttom első dolog ami eszembe jut róla hogy biztod jó fej.:D Nem egy 100 évvel ezelött élő *** f******...

Egyébként atesitanár miért lehet tréningbe vagy rövidnadrágban?Annyi a tesióra hogy kiáll a pálya közepébe és mondja hogy fussunk 30 percen át utána "játék" és végül bemegy a tanáriba a maradék 10 percre.

2009. szept. 9. 15:15
 35/35 anonim válasza:

Sztem viselhetsz nyugodtan!

Én 29 vagyok, 25nek nézek ki és tanár vagyok. :)

Lesza*om hogy a parasztos, idősebb kollégáim hogy öltözködnek!

Most is vettem két térdig érő rövidnadrágot, egy fehéret és egy pirosat! Nyári vászoncipőt fogok venni hozzá!

Mindenkinek megvan a stílusa!

A hajam is nem olyan mint a többi kollégáé. Vmikor felfelé áll, be van lőve, vmikor oldalra.

Mindig is adtam a külsőmre, ezután is fogok, ennyi. :)

2014. máj. 24. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!