Nem merek kimenni rövidujjú ruhában az emberek közé egy gyere kori baleset miatt?
Volt gyerekkoromban egy balesetem aminek következtében a testem nagy része megégett. Nem merek rövidujjút felvenni mert a könyökömön van egy heg ami nagyon látszik.
Szerintetek merjek így rövidujjúba kimenni?
15/F
Persze! Mindenkinek vannak kisebb-nagyobb szépséghibái, de ezek miatt nem szabad rosszul érezni magunkat, főleg nem megsülni a negyven fokban.
Először biztos fura lesz, de hamar rájössz majd, hogy az emberek nagy többsége vagy észre sem veszi, vagy nem is érdekli, hogy mi van a könyöködön. :)
Persze! Vetkőzd le a gátlásaidat, hisz jó idő van. Sose más véleményét lesd, ne érdekeljen ki mit gondol, hisz nincs olyan ember, aki mindenkinek megfelel. Ha rövid ujjú pólóba mész, akkor sem a könyöködet fogják lesni, elhiheted. Ha valaki furán néz rá, akkor meg rá se hederíts. Hisz van, akinek testi problémája születésétől fogva van, csak éppen a nagyszájúságával próbálja leplezni. Jó idő van, élvezd a napsütést és a csicsergő madarakat és ne foglalkozz azzal ki mit mond! :) Csak légy önmagad! :)
15/L
Vedd csak fel nyugodtan! Biztos lesz a suliban egy pár érdeklődő tekintet vagy kérdés, de minden csoda 3 napig tart!
Az utcán meg hidd el, nem mindenki a te könyököd fogja nézni!
Érezd jó magad, élvezd a napsütést!
Szép és kellemes napot-hetet!
senkit nem fog érdekelni . max ha igen akkor megkérdezik te meg elmondod.
különben is azt mondtad csak a könyöködön van...
ezen még most kéne túllépni nehogy felnőtt férfiként is ilyen gátlásos legyél! sok sikert! tényleg ne érzed magad kellemetlenül emiatt mert nem számít!
28N
Szerintem nyugodtan lehet, láttam már olyat, akinek mindkét karja és válla megégett, nagyon durván látszódott és még ő is topban járkált (természetesen lány volt). Senki sem lehet tökéletes.
Egyébként sok nő úgy gondolja, hogy szexi az, ha vannak hegek egy pasin, úgyhogy hajrá! :D
oké köszi a bíztató válaszokat :)
rövidujjú ingben voltam ma iskolában de nem nagyon érdekelt senkit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!