Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon rosszat csináltam? SOS

Nagyon rosszat csináltam? SOS

Figyelt kérdés

van egy haverom

és összejött egy csajjal,aki egy ***** de ő nem is ismeri,és mindenki rajta röhög most,de az a lány az téll egy nyomorék,olyan cipőbe járkál h kivan törve a sarka de közbe rázza magát,meg ien nagyképü,és sokszor volt bunkó velem is meg barátnőimmel is..és én csomoszor szoltam a haveromnak h nem is ismeri h milyen,és h ne járjon vele, mindenki rajta röhög h ezzel jár,és irta nekem h jaj szted komolyan gondolom..és én ezt bemásoltama csajnak..és közbe a "haverom" azt mondta másoknak h azért vagyok ilyen mert féltékeny vagyok a csajra közbe nem,csak jót akartam:D aztán most törölt mindenhonnan és még annyit irt h hallod mi a f****-képzelsz magadrol?

nem féltékeny vagyok,én csak jót akartam,mert mostanába nagyon fura..olyanokkal lóg,ezelőtt amikor haverom volt,akkor jófej volt nagyon és birtam,de most már inkább letagadom hogy ismerem, viszont megbántam hogy ezt csináltam,nem rosszat akartam,csak jót,mert tényleg mindenki hogy uristen,ő meg ő,meg jézusom meg mindenki mondta hogy ez most komoly? de közbe szerintem komoly,vagy szórakozik,de én nem akartam rosszat,... ja és nagyon sok év van közöttük!!

L

2011. máj. 22. 17:02
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
70%
Szerintem Te egy primitív ember vagy,aki ráadásul beledumál mindenbe.Én távol tartanám magam Tőled.
2011. máj. 22. 17:25
 22/27 A kérdező kommentje:

a fiu 27 a lány 15..

és egyébként helyesírásom tökéletes,csak új a billentyűzetem,és őszintén megmondva lázas vagyok,meg nem is érdekel hogy milyen az írásom most!

2011. máj. 22. 17:27
 23/27 A kérdező kommentje:

nem vagyok beleavatkozós tipus,és akik igy gondolják nem a barátnőim,vannak barátnőim is akik szerint jól tettem,de nagyon sokan 20 éves fiuk,meg lányok szerint is:)

és örülök hogy igy ismertek hogy milyen vagyok.. :)

2011. máj. 22. 17:29
 24/27 anonim ***** válasza:
60%
Apád lehetne? Mennyi vagy Te, 9 éves? Mindegy, akkor a "haverod" egy pedofil állat.
2011. máj. 22. 17:30
 25/27 A kérdező kommentje:
ezért is szóltam neki,mert már az megy róla h "pedofil?"
2011. máj. 22. 17:33
 26/27 anonim ***** válasza:

Szerintem jogosan haragszik. De szerintem te nem vagy rossz ember, jót akartál csak most tévedtél, a tévedés pedig emberi dolog. Én is szúrtam már el dolgokat, miközben a szándékom jó volt, csak a dolog sült el balul. Idővel megtanulod, hogy milyen helyzetben mi a leghelyesebb. Nem értek egyet azokkal, akik azt mondták, ilyen barát nem kellene nekik. Hisz te megbántad, amit tettél, és amit ráadásul jó szándék vezérelt,még ha nem is ugy néz ki. Meg a másik dolog, hogy az vesse rád az első követ, aki hibátlan. Remélem rendeződik a dolog, amugy pedig szerintem kis butaság volt az egész, egyáltalán nem súlyos, főleg ha a lány tényleg olyan, amilyen. Te pedig tanultál belőle, hogy máskor hogyan, vagy hogyan nem cselekedj, van egy ilyen tapasztalatod is. Maradj ilyen, amilyen vagy mert jó emberként startoltál! És a jó emberek is hibázhatnak, nem?

Üdv: Tinkerbellrocks :)

2011. máj. 22. 20:47
 27/27 A kérdező kommentje:
UTOLSÓ: nagyon szépen köszönöm:)
2011. máj. 23. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!