Szaisztok! 15 éves srác vagyok és nem tudom miért de piszkélnak az új osztálytásaim? Miért lehet ez? Pedig én semmi rosszat nem csináltam. Vagy az a bajuk hogy én tanulok ők meg nem? Vagy velem van valami?
Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 18:39
1/7 anonim válasza:
Majd megunják ... Igen attól is lehet hogy te tanulsz... kb ilyenkor mindenbe beletudnak kötni ... sztem majd megunják én csak ezt tudom mondani sajnos , ne is törödj vele.
2/7 anonim válasza:
Ilyenkor suliváltásnál gyakori dolog ez.
Ilyenkor nem szabad magunk alá adni, azaz kicsit keménykedni kell még az elején, hogy "ha velem szívóztok, akkor baj lesz".
Más megoldás nem nagyon van. De valószínűleg megunják.
3/7 anonim válasza:
Azt lehet piszkalni, aki hagyja. Nem kell veluk torodni, nem kell valaszolni a piszkalodasra es majd abbahagyjak.
5/7 anonim válasza:
Hm...szerintem sem kell vele foglalkozni. Ezt az utat mindenki megjárta már és meg is fogja párszor.Ezek az emberek nem tudnak örömet találni az életben. Ne hagyd hogy te is odajuss:)
6/7 anonim válasza:
Engem is piszkáltak a suliban. Azóta eltelt egy pár év, akiknek a legnagyobb pofája volt, gyárban dolgoznak 3 műszakban havi 70-80 ezerért, én ennek többszörösét keresem. Szóval igen, megéri tanulni és hosszútávon igazságot oszt az ÉLET!
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!:)
2009. okt. 13. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!