Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon rosszat csináltam? SOS

Nagyon rosszat csináltam? SOS

Figyelt kérdés

van egy haverom

és összejött egy csajjal,aki egy ***** de ő nem is ismeri,és mindenki rajta röhög most,de az a lány az téll egy nyomorék,olyan cipőbe járkál h kivan törve a sarka de közbe rázza magát,meg ien nagyképü,és sokszor volt bunkó velem is meg barátnőimmel is..és én csomoszor szoltam a haveromnak h nem is ismeri h milyen,és h ne járjon vele, mindenki rajta röhög h ezzel jár,és irta nekem h jaj szted komolyan gondolom..és én ezt bemásoltama csajnak..és közbe a "haverom" azt mondta másoknak h azért vagyok ilyen mert féltékeny vagyok a csajra közbe nem,csak jót akartam:D aztán most törölt mindenhonnan és még annyit irt h hallod mi a f****-képzelsz magadrol?

nem féltékeny vagyok,én csak jót akartam,mert mostanába nagyon fura..olyanokkal lóg,ezelőtt amikor haverom volt,akkor jófej volt nagyon és birtam,de most már inkább letagadom hogy ismerem, viszont megbántam hogy ezt csináltam,nem rosszat akartam,csak jót,mert tényleg mindenki hogy uristen,ő meg ő,meg jézusom meg mindenki mondta hogy ez most komoly? de közbe szerintem komoly,vagy szórakozik,de én nem akartam rosszat,... ja és nagyon sok év van közöttük!!

L

2011. máj. 22. 17:02
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
régebben olyan volt mint a tesóm..de tényleg:) és komolyan nem vagyok féltékeny:)
2011. máj. 22. 17:13
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
az Isten mentsen meg az ilyen kotnyeles "barátoktól", mint te. :p
2011. máj. 22. 17:15
 13/27 A kérdező kommentje:
aki eddig tud rola(sokan),mindenki azt mondja h még jo h szoltam,talán észreveszi magát..
2011. máj. 22. 17:16
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
De már komolyan mi közöd gyerekkén egy felnőtt magánügyéhez?Már biztos megvan 30-40 akkor tud vigyázni magára és csak eltudja döntetni hogy mit csináljon.És szerintem te változhattál meg.De ebből ítélve elég kotnyeles típus lehetsz.Lehet hogy ennek a "havernak" is csak púp vagy a hátán...
2011. máj. 22. 17:17
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Mármint te, a haverod és a szóban forgó lány?
2011. máj. 22. 17:18
 16/27 anonim ***** válasza:
Gondolom h akik az a sok mind a barátnőid.
2011. máj. 22. 17:18
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a helyesírást, meg a fogalmazást gyakorolnod, borzalmas...

Tudom, hogy nem ez volt a kérdés - mielőtt ezt írnád - de véleményem attól még lehet.

2011. máj. 22. 17:19
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

*gyakorolnád

És hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, rosszat csináltál, ne szólj bele mások dolgába.

2011. máj. 22. 17:19
 19/27 A kérdező kommentje:
eddig is ő irt rám..és már ezer éve nem kerestem a társaságát csak nééha beszéltem vele amikor rámirt,és most is mondta hogy szivatja a csajt meg dehogy jár vele őő?dehogyis,elöször még ő is letagadta..én nem változtam,ő lett ilyen..az megy rola hogy drogozik is,...(én ezt nemtudom,csak mondják)
2011. máj. 22. 17:21
 20/27 anonim ***** válasza:
Ez egy jó tanusàg neked, hogy nem avatkozol bele, hogy a baràtod kivel jàr.
2011. máj. 22. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!