Lehet hátrány a magasság?
15:51: na a szineszet mas, mert a magas embereket nehezebb fotozni, filmezni. Most mas nem jut eszembe. Pl. ott van Chris Brown, aki egy magas ficko es hat eleg viccesen nez ki a klipjeiben, ahol egesz alakjaban mutatjak. Tok nehez lehet felvenni a videokat nagyon magas emberekkel, igy persze, hogy az alacsonyabbakkal dolgoznak, de magas szinesz is van, ez tehat nem kizaro tenyezo.
"Magasabb pozícióra talán hamarabb felveszik azt aki magas, viszont ettől nem lesz egy kuriózum."
Mert aki alacsony, az kuriozum? En is es a ferjem is alacsonyak vagyunk, a fiunk is. Tudod, hogy milyen jol esik, mikor valaki azt mondja, hogy milyen alacsonyoka a gyerek? Baromi nagy kuriozum meg amikor a ruha boltban az elado mas ruhat ajanl, hogy magasabbnak tunjek, pedig en alapbol nem akarok magasabbnak tunni, de mas ugye egybol ezzel jon...ilyen nagy kuriozum alacsonynak lenni.
Unokatesom 2 meter magas, a lanyok oda vannak erte. Ha 160 centi lenne, tudod, hogy kit erdekelne...van sok alacsony ferfi ismerosom. A legtobbeknek nagyon nehez part talalni. Egy magas fiu magas lannyal meg alacsonnyal is lehet.
17:51
Rendben van, de rengeteg az olyan rosszindulatú ember is, aki pusztán azért képes nem kedvelni valakit, mert az magas ő pedig nem.
Egyébként Hajós is javarészt csak zenél..
19:19
Nincsenek ilyen gondok, még tanuló vagyok, de néha elgondolkodtat ez. A kérdésben sem személyes problémaként írtam, hanem általánosságban a történelem nagyjait nézve.
"Lehet hátrány a magasság?"
Általában előny, kivéve nagyon kevés szakterületet, úgymint: harckocsizó, űrhajós, pilóta, diktátor.
"Valljuk be, Napóleon sem volt magas és a legtöbben sem, akik nagy dolgokat vittek véghez."
Csak a diktátorok között van sok alacsony, a demokráciákban kimutatható, hogy pl. két jelölt közül a magasabbakat nagyobb arányban választják meg.
"aki magas hány helyen akadályozhatják az élete során"
Sokkal kevésbé akadályozzák őket, mint az alacsonyakat.
A legszembetűnőbb különbség a párkapcsolati piacon van, ott az alacsonyak óriási hátrányból indulnak.
Nálunk a munkahelyre nem szívesen veszik fel az alacsonyakat, mert magasak az állványok, a gépek, a kicsi emberek nem érik el. Én 160 centi vagyok és megszenvedek azért, hogy ugyanolyan tempóban tudjak dolgozni, mint a magasabbak. Ráadásul megkaptam a "kertitörpe" jelzőt.
Egy magas még mindig le tud hajolni ha kell, de aki kicsi, nem tud elérni magasabb dolgokat.
A kicsinek mindig valami kompenzációra lesz szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!