Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hová lettek a férfiak? Mindenk...

Hová lettek a férfiak? Mindenki metroszexuális, meg divatmajom. Csak engem zavar?

Figyelt kérdés
2 végletet látok. az egyik testresimuló farmert húz mint a nők, kint van az alsógatyája, hatalmas napszemüveg, festett tükéletes kivasalt/borzolt haj. néha szoliba is mennek, meg alapozót kennek magukra. rózsaszín pólóról ne is beszéljünk. a másik végletet alkotják az igénytelenek. összességében a viselkedésükre se tudom azt mondani, hogy férfias. bunkó, pletykálkodó, nyávogó majmok lettek. tudom ez az egész azért általánosítás, de budapesten csak ezt látni a fiatalok körében. merthogy róluk beszélek. teljesen el fognak tűnni a férfiak? amúgy az igazi nők is eltűntek. férfiak nélkül nincsenek nők - és fordítva. nekem nagyon nem tetszik ez a divat... 21/L
2011. máj. 5. 23:20
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
38%

"a kérdés alatt rögtön írtam hogy a korosztályomról van szó. átlagosokat meg tényleg alig látok, csak csöve

s punkokat, rockereket meg metál agyúakat"

Az a te bajod, hogy szűk látókörű vagy. Én írtam, hogy ott vannak, csak te igénytelennek tartod őket. Pl. egy metálos miért igénytelen, ha fürdik rendesen, ápolt, stb.? Ja, mert hogy nem a trendi diszkós, popos vagy alteros stílust követi(te ebből a háromból kerülhetsz ki az egyszerűségedet nézve)? Nem inkább magadba kellene nézned először?

Ja, meg hogy nagyszerű válasznak tartod azt, ami a te fejedben is élő közhelyet is alátámasztja a liberalizmusról meg a romlásról? Akkor minek kérdezted, ha csak a bólogató Jancsik válaszait tartod kielégítőnek? Inkább gondolkodj el, hogy minden korban ezt mondták a begyöpösödött emberek, hogy elk.urvul a világ. Csk közben azt nem veszi észre az összes, hogy már az öreganyja is ugyanezt mondta.

Egyébként szerintem a normális férfiak rád se néznek, ha ilyen a hozzáállásod.

2011. máj. 6. 12:30
 42/58 anonim ***** válasza:
57%
Ja, és akik szerint ezek a mai fiatalok, elmondom hogy a saját korosztálya legübertrendibb barmok szokták legjobban szidni tíz év múlva a következő generációt. Osztálytalálkozón megtapasztaltam, hogy az anno leginkább plázacica stílusú csaj szidta leginkább a mai tizenéveseket.
2011. máj. 6. 12:32
 43/58 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szűk látókörű, kikérem magamnak. A metálos akkor is igénytelen, ha fürdik. A diszkós, popos, vagy alteros stílust egyetlen szóval sem dicsőítettem, magadnak költeményezel. Honnan veszed hogy egyszerű vagyok, és tartozom valamely általad írt stílushoz? Úgyhogy te nézzél magadba, ha már személyeskedni akarsz. Egyetlen igazat írtál: minden korban ezt mondták, hogy elk.urvul a világ. Ez így igaz, és tökéletesen igazuk volt azoknak, akik mondták, csak szét kell nézni.

A hozzáállásomban pedig sok mindenki igazat ad nekem, és hidd el, a normális férfiak becsülnek engem, már az a kevés, aki van. Úgyhogy ez sem jött be. Úgy hisztizel, meg vádaskodsz itt mindennel, mint egy nő.

2011. máj. 6. 12:51
 44/58 anonim ***** válasza:
39%

"Hálás vagyok azoknak, akik a kérdezőt védték :$

A bunkók meg magukat minősítik."

Te kérdeztél, és aki olyat válaszolt ami neked nem tetszik, azt lebunkózod?!

Ez a Te legnagyobb problémád, nem látod? Miért és mire föl ítélkezel emberek fölött??

Bocsáss meg, de egyszerűen szánalmas vagy.

2011. máj. 6. 12:51
 45/58 anonim ***** válasza:
42%

Ja, és, hogy a kérdésedben leírod: ..két végletet látok..

nos ezzel szintén sokat elárulsz magadról:(

Lehet lepontozni.

2011. máj. 6. 12:54
 46/58 A kérdező kommentje:
Igen, sok bunkó volt. Ha nem értek egyet, én le tudom írni úgyis, hogy nem sértegetem a másikat. Úgyhogy nem érzem magam szánalmasnak.
2011. máj. 6. 12:57
 47/58 A kérdező kommentje:
Látom az utolsónak is nehéz a felfogása, ezért kitoldom a válaszomat, hogy megértse: ha civilizáltan érvelnek nekem ellent, akkor nincs bajom. Azt vitatkozásnak hívják. De aki veszekedni próbál, az már baj.
2011. máj. 6. 12:59
 48/58 anonim ***** válasza:
5%
Tök mindegy minek érzed magad, az vagy és kész.
2011. máj. 6. 13:00
 49/58 A kérdező kommentje:
Hát a te véleményed pont nem érdekel.
2011. máj. 6. 13:05
 50/58 anonim ***** válasza:
:DDDDDD
2011. máj. 6. 13:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!