Hová lettek a férfiak? Mindenki metroszexuális, meg divatmajom. Csak engem zavar?
"a kérdés alatt rögtön írtam hogy a korosztályomról van szó. átlagosokat meg tényleg alig látok, csak csöve
s punkokat, rockereket meg metál agyúakat"
Az a te bajod, hogy szűk látókörű vagy. Én írtam, hogy ott vannak, csak te igénytelennek tartod őket. Pl. egy metálos miért igénytelen, ha fürdik rendesen, ápolt, stb.? Ja, mert hogy nem a trendi diszkós, popos vagy alteros stílust követi(te ebből a háromból kerülhetsz ki az egyszerűségedet nézve)? Nem inkább magadba kellene nézned először?
Ja, meg hogy nagyszerű válasznak tartod azt, ami a te fejedben is élő közhelyet is alátámasztja a liberalizmusról meg a romlásról? Akkor minek kérdezted, ha csak a bólogató Jancsik válaszait tartod kielégítőnek? Inkább gondolkodj el, hogy minden korban ezt mondták a begyöpösödött emberek, hogy elk.urvul a világ. Csk közben azt nem veszi észre az összes, hogy már az öreganyja is ugyanezt mondta.
Egyébként szerintem a normális férfiak rád se néznek, ha ilyen a hozzáállásod.
Nem vagyok szűk látókörű, kikérem magamnak. A metálos akkor is igénytelen, ha fürdik. A diszkós, popos, vagy alteros stílust egyetlen szóval sem dicsőítettem, magadnak költeményezel. Honnan veszed hogy egyszerű vagyok, és tartozom valamely általad írt stílushoz? Úgyhogy te nézzél magadba, ha már személyeskedni akarsz. Egyetlen igazat írtál: minden korban ezt mondták, hogy elk.urvul a világ. Ez így igaz, és tökéletesen igazuk volt azoknak, akik mondták, csak szét kell nézni.
A hozzáállásomban pedig sok mindenki igazat ad nekem, és hidd el, a normális férfiak becsülnek engem, már az a kevés, aki van. Úgyhogy ez sem jött be. Úgy hisztizel, meg vádaskodsz itt mindennel, mint egy nő.
"Hálás vagyok azoknak, akik a kérdezőt védték :$
A bunkók meg magukat minősítik."
Te kérdeztél, és aki olyat válaszolt ami neked nem tetszik, azt lebunkózod?!
Ez a Te legnagyobb problémád, nem látod? Miért és mire föl ítélkezel emberek fölött??
Bocsáss meg, de egyszerűen szánalmas vagy.
Ja, és, hogy a kérdésedben leírod: ..két végletet látok..
nos ezzel szintén sokat elárulsz magadról:(
Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!