Hová lettek a férfiak? Mindenki metroszexuális, meg divatmajom. Csak engem zavar?
Mondjuk teljesen megértelek kérdező de hát erre van igény.. Amúgy a legdurvább, hogy "férfi" létemre a csajok jönnek oda a szórakozóhelyen, de olyan elszántsággal, hogy félelmetes. 3-4 éve ez tényleg elképzelhetetlen volt..
Nem vagyok divat majom, és metroszexuális sem.
21 leszek/F
"Ott ahol az igazi nők"
Miért van az, hogy ma a lányok olyanok, mint a deszkák. Nincs mellük. A másik véglet, amikor olyan dagadtak, hogy gravitációs vonzásuk van.
Én vagyok az ellenpélda. Igaz, hogy már 39 vagyok, de tinikoromtól hasonló a stílusom.
Bőr félcipő vagy sportcipő.
Farmernadrág, ami jó szabású. Nem lóg ki az alsóm és nem nyomja ki a tököm. Ha nem farmer, akkor vászon vagy néha szövet, de jó szabásúak.
Fölül: ing vagy galléros (Lacoste-jellegű) póló. Sőt azt favorizálom leginkább, az ingnyak jellegű pólókat.
Van márkás napszemüvegem is (Porsche Design), de jól áll, semmi feltűnősködő nincs benne.
És nem vagyok sem igénytelen, sem olyan "cicafiús".
Ami nálam kizárt: buzzipapucs, szandál, térd alá érő bermuda, hasitasi, rózsaszín póló, vállon átvetett oldaltáska, városban rövidnagdrág, titokzokni, atlétatrikó.
Na ezeket még ha fizetnének, sem venném fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!