Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hová lettek a férfiak? Mindenk...

Hová lettek a férfiak? Mindenki metroszexuális, meg divatmajom. Csak engem zavar?

Figyelt kérdés
2 végletet látok. az egyik testresimuló farmert húz mint a nők, kint van az alsógatyája, hatalmas napszemüveg, festett tükéletes kivasalt/borzolt haj. néha szoliba is mennek, meg alapozót kennek magukra. rózsaszín pólóról ne is beszéljünk. a másik végletet alkotják az igénytelenek. összességében a viselkedésükre se tudom azt mondani, hogy férfias. bunkó, pletykálkodó, nyávogó majmok lettek. tudom ez az egész azért általánosítás, de budapesten csak ezt látni a fiatalok körében. merthogy róluk beszélek. teljesen el fognak tűnni a férfiak? amúgy az igazi nők is eltűntek. férfiak nélkül nincsenek nők - és fordítva. nekem nagyon nem tetszik ez a divat... 21/L
2011. máj. 5. 23:20
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
25%
kérdező, neked baj van a fejeddel, egyszer majd rájössz.
2011. máj. 6. 07:29
 32/58 anonim ***** válasza:
76%

Amit nézel, amire figyelsz, azzal találkozol. Ne keresd a szerinted igazi férfiakat, hanem vedd észre!

És vond el a figyelmedet a Neked nem tetszőktől. Ne vedd észre őket. És ne kritizálj másokat, mert ezzel olyan energiákat vonzol magadhoz, amelyek meggátolnak abban, hogy örülj: milyen színes is a világ!!

2011. máj. 6. 08:41
 33/58 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Reggel még itt volt mellettem, de most már én is azt kérdezem, hogy hol van? :)

Viccet félretéve nekem valóban sikerült egy úgymond tradicionális férfit kifognom. Neki sose jutott eszébe rózsaszín ruhában járni, szoliba menni, egész nap a tükör előtt állni és mégsem igénytelen.

Divatosan öltözik, normál egyenes szárú farmerek, Devergo, Adidas, Puma pólók. A kabátja nem egy tengeralattjáróra hasonlít, sem anyagában, sem kialakításában. Egy héten kétszer borotválkozik, mindig időben van levágva a haja és a körmei is ápoltak.

Szokott nekem meglepetést hozni, eljárunk étterembe, fagyizni, társaságba. Bemutatott a haverjainak, akik hasonlóan igényes emberek. Segít nekem a háztartásban.

Éééés engem szeret, nem pedig a tükörképét!

Lehet, hogy hihetetlen, de valóban ilyen az én párom!

Persze vannak neki is kisebb hibái, de kinek nincsenek? Mindez elhanyagolható a többi NORMÁLIS tulajdonsága mellett.

Ja és nem adom senkinek! :)

2011. máj. 6. 08:48
 34/58 anonim ***** válasza:

Én egyszerűen nem értem, miért kell a Kérdezőt szidni. Szerintem jogos a kérdése és amúgy hozzátette, hogy ezt a "jelenséget" a fiatalok körében észleli.

Szóval, kedves Kérdező, én értem, miről beszélsz. Hál' Istennek, azért még vannak olyan húszas éveikben járó hímek, akiket még darált be a gép. Pl. a párom. :)

2011. máj. 6. 08:48
 35/58 Tinker Bell ***** válasza:

Ja, most kezdtem el olvasni a kommenteket. Azt elfelejtettem írni, hogy diplomás ember és jó munkahelye van.

Megbolondulna, ha nem volna munkája és ő az aki még diplomával is elmenne szinte akármilyen munkahelyre, csak azért, hogy pénzt keressen.

2011. máj. 6. 08:50
 36/58 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Na. Nagy vonalakban végigolvastam a válaszokat.

Teljesen megértem a kérdezőt (sokakkal ellentétben,akinek nem igazán sikerült értelmezni a kérdést és kifejtést).

Éppen hasonlóakról beszélgettünk mi is a párommal. Ha kimész az utcára és szembejönnek veled a fiatalok, akkor nem tudsz különbséget tenni köztük. Mind ugyanúgy néz ki. Hosszú, szembelógó haj, félrecsapott sapka, csőnadrág, amiből kinn van az egész s_gge, és a feje tele van lyuggatva. Vagy a másik, aki rózsaszín ingben vagy pólóban és úgynevezett ülepes nadrágban lép ki az utcára, ropogós szolibarna, reggel többet tölt a tükör előtt mint én.

Tényleg szánalmas a felhozatal. De hidd el, vannak még értelmes, igényes, normális férfiak! Csak kevesen.

De szerintem, hogy ilyenek a fiatalok, az nevelés kérdése is. Ha az én gyerekem jönne haza a fenitek egyikével, amit akkor kapna azt nem köszönné meg.

Ne bántsátok a kérdezőt, mert egy aktuális problémát vetett fel!

2011. máj. 6. 09:05
 37/58 anonim ***** válasza:
47%

Az a baj evvel a korosztállyal, h annyira liberálisak , h nem gáz szerintük kötsögnek kinézni.Vagy nem is veszik észre, h annak néznek ki?Ami 100as az , h majdnem mindenre az a válaszuk ,h LE SE CARJÁK.

Na meg ezt a viselkedést és általuk igényesnek tartott stílust, öltözködést adja neki mintául a szintén búzeráns sztárnak nevezett , ideáljaik , akikért rajonganak.

A szülök és a tanárok a hibásak mert eltűrik ezt . Mi is mert nem győzzük leköpni a kis buzernyákokat és ettől ők azt hiszik , megtehetik ezt retorziók nélkül.De ami késik nem múlik.

Vidéken kisvárosban azért nagyobb a társadalmi kontroll és nem annyira elnézőek a népek. De aki mégis bevállalja a búzás megjelenést és viselkedést , azt napi szinten érnek atrocitások ezért.Már ha forog emberek között és nem bujkál.

2011. máj. 6. 09:38
 38/58 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon örülök azoknak az értelmeseknek, akik értették a kérdést, tőlük hasznos válaszokat kaptam, még egyszer köszönöm szépen!! És nem gondoltam volna, hogy lesznek olyanok, akiknek ez gondot fog okozni. Szerencsére az előbbiek voltak többségben :D Hálás vagyok azoknak, akik a kérdezőt védték :$

A bunkók meg magukat minősítik.

Aki meg azt írta, hogy "Miért nem lehet mindenki olyan amilyen lenni akar?" Hát azért szerintem, mert ez vezetett idáig, ahogy az utolsó válaszoló, Sándor 417 írta.

Ja, azt pedig elfelejtettem, hogy aranyos Tinker Bell, hogy ilyen lelkesen válaszolgatott:)

Amúgy visszatérve, komolyan aggódom az egész miatt... Ezekből majd Apák lesznek ! ( Jobb esetben, mert ma már az sem "divat") Esküszöm, bánom, hogy ebbe a korba születtem, régebben nagyobb becsülete volt az embernek.

2011. máj. 6. 12:09
 39/58 anonim válasza:
100%

Én személyesen az összeset munkatáborba küldeném-.-"

Igazán ingerlő, undorító látványt nyújtanak számomra. Ha valami ilyen lény udvarolna a lányomnak azt én személyesen nyúznám meg!

2011. máj. 6. 12:24
 40/58 anonim ***** válasza:
100%
A kerdezonek jogos a kerdese. A valaszok annal viccesebbek. A kerdezo definialta a ferfit, akit vhogy en is igy kepzelek el. Erdekes, hogy a valaszolok tobbsege abba az iranyba ment el, hogy egy ferfinak hogy kell kineznie, mikor a kerdezo definicioja pont a belso ertekekre volt kihegyezve. Kerdezo, a helyzet az, hogy akiket te metroszexualisoknak latsz, azok valojaban gyerekek, akik meg keresik onmagukat. Ne aggodj, a nagyreszuk felnotte valik meg. Amikor en voltam tizeneves akkor mindenki bogatyat hordott, mert az volt a meno. Mostanra a haverjaim, volt osztalytarsaim nagyobbik resze rendes felnott ferfiva valt, a kisebbik reszuk gyerek maradt. Szerintem ez minden generacional megfigyelheto, ami teged zavarhat, hogy az az idopont, amikor a gyerekbol ferfi lesz valahogyan kitolodott par evvel. A te bajod az, hogy nem latod a ferfit ezekben a gyerekekben, akikre tamaszkodni tudnal, es ezert nem tetszenek neked, mert nem tudod oket komolyan venni. Szerintem nagyreszuk felno meg! Amugy ha megnezed a felnotteket, egy reszuk kozuluk is rinyagep. Sokan a korulmenyeket szidjak azert, hogy semmire nem vittek, kevesen vallaljak a felelosseget, mert egyszerubb masokat, meg a korulmenyeket hibaztatni. Epp ezert nehez is tisztelni es komolyan venni az ilyen embereket. A ferfi ott kezdodik, amikor a gyerek elkezd felelosseget vallalni azert amit tesz, es nem masokat hibaztat. Szerintem ez az a pont, amikor a no meglatja az erot a ferfiva erett gyerekben.
2011. máj. 6. 12:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!