Hová lettek a férfiak? Mindenki metroszexuális, meg divatmajom. Csak engem zavar?
Milyen egy igazi férfi? És miért pont az számít annak? Ki mondja meg hogy milyennek kell lennie egy igazi férfinek?
Miért nem lehet mindenki olyan amilyen lenni akar?
23:55
Nem biztos, hogy végbe megy. Berzsenyi Dániel az 1700-as évek végén ugyan erről írt, hogy a magyar nép züllésnek indult, sok a viperafajzat(aljas), nagyobb nemzetek is buktak már el belső szétziláltság miatt(példának hozta rómát), senki nem tesz semmit....(ezeket versben) de mégis itt vagyunk, valahogyan. Pedig okos, művelt ember volt.
Szóval nem tudhatjuk, hogy alakul a jövő.
A kérdésre amúgy no comment, bocsi. Férfiak sincsenek, meg nők se, na ja. Várunk vissza a Föld bolygóra, te lány:D
a korombeliek körében pedig csak ilyenek vannak mindenütt, amiről írtam. és a korombeli metrosexuálisok akkor is homónak néznek ki. apám is ápolt, akkor ő is metroizé, de mégse néz ki melegnek mint a korosztályom. a kérdés alatt rögtön írtam hogy a korosztályomról van szó. átlagosokat meg tényleg alig látok, csak csöve
s punkokat, rockereket meg metál agyúakat. ja meg emo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!