Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hová lettek a férfiak? Mindenk...

Hová lettek a férfiak? Mindenki metroszexuális, meg divatmajom. Csak engem zavar?

Figyelt kérdés
2 végletet látok. az egyik testresimuló farmert húz mint a nők, kint van az alsógatyája, hatalmas napszemüveg, festett tükéletes kivasalt/borzolt haj. néha szoliba is mennek, meg alapozót kennek magukra. rózsaszín pólóról ne is beszéljünk. a másik végletet alkotják az igénytelenek. összességében a viselkedésükre se tudom azt mondani, hogy férfias. bunkó, pletykálkodó, nyávogó majmok lettek. tudom ez az egész azért általánosítás, de budapesten csak ezt látni a fiatalok körében. merthogy róluk beszélek. teljesen el fognak tűnni a férfiak? amúgy az igazi nők is eltűntek. férfiak nélkül nincsenek nők - és fordítva. nekem nagyon nem tetszik ez a divat... 21/L
2011. máj. 5. 23:20
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
55%

Milyen egy igazi férfi? És miért pont az számít annak? Ki mondja meg hogy milyennek kell lennie egy igazi férfinek?

Miért nem lehet mindenki olyan amilyen lenni akar?

2011. máj. 6. 00:11
 12/58 anonim ***** válasza:
51%

23:55

Nem biztos, hogy végbe megy. Berzsenyi Dániel az 1700-as évek végén ugyan erről írt, hogy a magyar nép züllésnek indult, sok a viperafajzat(aljas), nagyobb nemzetek is buktak már el belső szétziláltság miatt(példának hozta rómát), senki nem tesz semmit....(ezeket versben) de mégis itt vagyunk, valahogyan. Pedig okos, művelt ember volt.

Szóval nem tudhatjuk, hogy alakul a jövő.

A kérdésre amúgy no comment, bocsi. Férfiak sincsenek, meg nők se, na ja. Várunk vissza a Föld bolygóra, te lány:D

2011. máj. 6. 00:13
 13/58 anonim ***** válasza:
85%
én itt ülök a számítógép előtt jelenleg.
2011. máj. 6. 00:14
 14/58 A kérdező kommentje:

a korombeliek körében pedig csak ilyenek vannak mindenütt, amiről írtam. és a korombeli metrosexuálisok akkor is homónak néznek ki. apám is ápolt, akkor ő is metroizé, de mégse néz ki melegnek mint a korosztályom. a kérdés alatt rögtön írtam hogy a korosztályomról van szó. átlagosokat meg tényleg alig látok, csak csöve

s punkokat, rockereket meg metál agyúakat. ja meg emo

2011. máj. 6. 00:17
 15/58 anonim ***** válasza:
Ki számít neked férfinak? Egy sportmotoros bőrruhában, mondjuk?
2011. máj. 6. 00:18
 16/58 anonim ***** válasza:
Aki Rómát emlegette, annak van igaza. Ezt a folyamatot meg kell állítani. Vissza kell fordítani. Akármibe is kerül.
2011. máj. 6. 00:19
 17/58 anonim ***** válasza:
100%
én f vagyok és nem budapesten élek. itt nem nagyon vannak ilyen metró izék. mi azokat b*zinak hívjuk ezért inkább nem is mutogatják magukat.
2011. máj. 6. 00:20
 18/58 anonim ***** válasza:
47%
Na de fogalomzavarban vagy szerintem, aki homónak néz ki az nem metroszexuális, csak egyszerűen szar az ízlése. Aki metroszexuális, az annyi, hogy igényes, ápolt, igen, lehet hogy eljár kozmetikushoz, fodrászhoz, stb, de ettől még nem lesz homó hatása.. És nem hord magán dzsungelt (nem tök csupasz, csak rendben tartja a szőrét, na)...
2011. máj. 6. 00:20
 19/58 A kérdező kommentje:
pontosan tudom mit jelent. azt mondtam homónak néznek ki, nem azt hogy azok
2011. máj. 6. 00:22
 20/58 anonim ***** válasza:
Vagy egy befutott vállalkozó öltönyben, Audival? Definiáld a férfit! Vagy mutass egy képet.
2011. máj. 6. 00:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!