Küldenétek pénzt olyan embernek, aki itt kér segítséget?
Egyébként ha jobban elolvassuk,tényleg nem kéreget,mert az első oldalon a kérdező ki is fizetné a ruhákat olcsón,ha kap gyest és családit.
Tőled kérdem kedves kérdező:
Miből gondoltad,vagy gondolod,hogy pénzt kért?Én végig olvastam az egész sztorit,de sehol nem találom,ahol kért volna pénzt,vagy ruhákat,de olyat találtam ahol megkérdezék tőle,hogy mire lenne szüksége,ő meg csak kaját írt.
NO COMMENT...
Nem,dehogyis rosszindulatból írtam!Félreértettél!
De azért kíváncsi lennék arra,hogy akik felajánlották a segítségüket,azok közül hányan segítettek szerencsétlennek?Te nem vagy erre kíváncsi?
Szívem szerint én rákérdeznék a hölgyre(a másik kérdés kérdezőjére),de ez kicsit tolakodás,vagy nem?Szerinted?
OFF:
En vagyok az ismeretlen aki penzt kuldott a velheto holgynek, kapcsolatban vagyunk es nem bantam meg, bar en is kicsit tartottam az atverestol, hogy a nem jo szemelynek segitek, de most mar tudom, hogy nagyon rendes, aranyos, kedves. Halat adok az egnek, hogy igy "megtalaltuk egymast". Az onzetlenseg egy olyan dolog amit nem lehet elmagyarazni, nevelni, ez bennunk van.
ON: A kerdesre valaszolva igen, kuldenek. Lelehet informalni az illetot legjobb, ha te magad mesz el. Bizonyosodj meg mindenkepp mielott barmit kuldesz barkinek. Az eremnek ket oldala van, vannak csalok es nem csalok. Itelkezni idopocsekolas es ezen ragodni, vitatkozni is.
Előzőnek: természetesen ez így van, bár én úgy gondolom, hogy nem mindig a pénz a megfelelő segítség. Én is gyakran segítek a környezetemben élő rászorulókon használt ruhával, volt, hogy leselejtezett, de még működő háztartási eszközzel. Nekem ez a pénzküldés volt fura. Hogyan lehet leinformálni valakit, ha nem tudom személyesen meglátogatni? Gondolom, te sem voltál, ha jól sejtem, külföldről írsz. A technikájára lennék kíváncsi.
19:15-nek pedig: szerintem privátban kérdezz rá tőle, biztosan fog válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!