Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Küldenétek pénzt olyan emberne...

Küldenétek pénzt olyan embernek, aki itt kér segítséget?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap volt itt egy kérdés, egy kicsit zavaros, de egyébként nagyon szívhez szóló sztorit írt le az egyik anyuka a rossz anyagi körülményeikről. Többen ajánlottak fel neki segítséget, és volt olyan is, aki pénzt küldött vagy küldött volna neki. Ennek kapcsán jutott eszembe, hogy vajon nem fordul meg az emberek fejében az, hogy lehet, hogy csak átverés az egész történet? Hogyan lehet leinformálni az ilyen családokat? Vagy vakon meg lehet bízni az emberekben? Sajnos, és nagyon sok rossz példát láttam már ezzel kapcsolatban, ezért kérdezem tőletek: Ti küldenétek így pénzt, vagy bármi mást valakinek?
2011. máj. 5. 08:55
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Egyébként ha jobban elolvassuk,tényleg nem kéreget,mert az első oldalon a kérdező ki is fizetné a ruhákat olcsón,ha kap gyest és családit.

Tőled kérdem kedves kérdező:

Miből gondoltad,vagy gondolod,hogy pénzt kért?Én végig olvastam az egész sztorit,de sehol nem találom,ahol kért volna pénzt,vagy ruhákat,de olyat találtam ahol megkérdezék tőle,hogy mire lenne szüksége,ő meg csak kaját írt.

NO COMMENT...

2011. máj. 5. 16:17
 22/27 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de nem olvastad figyelmesen végig a kérdésem. Nem állítottam, hogy az anyuka pénzt kért volna, hanem azt írtam, hogy az egyik válaszoló ismeretlenül is azt akart neki küldeni, és ennek kapcsán jutott eszembe a kérdés. Azt is leírtam, hogy nem akarok konkrét ügyben állást foglalni, nem ismerem a hölgy körülményeit (azt a kérdést csak példának hoztam fel), egyszerűen csak kíváncsi voltam arra, hogy más is gondolkozik e úgy, mint én. Sajnálom, ha te rosszindulatot feltételeztél a kérdésemből, nem annak szántam.
2011. máj. 5. 17:14
 23/27 anonim válasza:

Nem,dehogyis rosszindulatból írtam!Félreértettél!

De azért kíváncsi lennék arra,hogy akik felajánlották a segítségüket,azok közül hányan segítettek szerencsétlennek?Te nem vagy erre kíváncsi?

Szívem szerint én rákérdeznék a hölgyre(a másik kérdés kérdezőjére),de ez kicsit tolakodás,vagy nem?Szerinted?

2011. máj. 5. 19:15
 24/27 anonim válasza:
100%

OFF:

En vagyok az ismeretlen aki penzt kuldott a velheto holgynek, kapcsolatban vagyunk es nem bantam meg, bar en is kicsit tartottam az atverestol, hogy a nem jo szemelynek segitek, de most mar tudom, hogy nagyon rendes, aranyos, kedves. Halat adok az egnek, hogy igy "megtalaltuk egymast". Az onzetlenseg egy olyan dolog amit nem lehet elmagyarazni, nevelni, ez bennunk van.

ON: A kerdesre valaszolva igen, kuldenek. Lelehet informalni az illetot legjobb, ha te magad mesz el. Bizonyosodj meg mindenkepp mielott barmit kuldesz barkinek. Az eremnek ket oldala van, vannak csalok es nem csalok. Itelkezni idopocsekolas es ezen ragodni, vitatkozni is.

2011. máj. 6. 03:11
 25/27 A kérdező kommentje:

Előzőnek: természetesen ez így van, bár én úgy gondolom, hogy nem mindig a pénz a megfelelő segítség. Én is gyakran segítek a környezetemben élő rászorulókon használt ruhával, volt, hogy leselejtezett, de még működő háztartási eszközzel. Nekem ez a pénzküldés volt fura. Hogyan lehet leinformálni valakit, ha nem tudom személyesen meglátogatni? Gondolom, te sem voltál, ha jól sejtem, külföldről írsz. A technikájára lennék kíváncsi.

19:15-nek pedig: szerintem privátban kérdezz rá tőle, biztosan fog válaszolni.

2011. máj. 6. 06:02
 26/27 anonim ***** válasza:
Belinkelné valaki a sztorit?
2011. máj. 6. 07:10
 27/27 A kérdező kommentje:
2011. máj. 6. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!