Küldenétek pénzt olyan embernek, aki itt kér segítséget?
vmelyik hozzászóló írta,h elég érdekes,h kajára már nincs pénz,de netre van,ami havi 3-4 ezer forint minimálisan.
szóval ilyen helyzetben én tuti h azt lemondanám.
pénzt nem küldenék az ilyennek,nem azért mert bunkó vok,csak szimplán láttam már olyat,h a városunkban szakadt göncben,full koszosan koldul,erőszakosan kéreget,majd 7végén egy 20 km-rel arrébb lévő városban száll ki a feleségével,egy vadi új BMW-ből.és az egyik nem olcsó étterembe sétálnak be.
szóval erről ennyit,mindneki ki tud találni ilyen jó kis megható sztorikat.
am meg lehet kérni szoc. támogatást,gyerektartás...
de azért mondjuk elgondolkodtató a férjével,párjával való kapcsolat is,hisz ha nekem van egy gyerekem,nem lépek le.
nem csak a férfit kell hibáztatni.
sajnálom :(
24/L
Volt már rá példa, hogy írtam a kérdezőnek, hogy ha kapcsolatba lépünk, és beszélünk, akkor szívesen küldök tartós élelmiszert, mivel kisboltunk van, tudok szerezni. Ő írta kommentben, hogy elküldi majd a címet, hogy hová adjam fel. Én azt kértem, írjon emailt, vagy váltsunk telefonszámot és beszéljünk olyan címről, ahová elvihetem az élelmiszercsomagot személyesen.
Nem válaszolt többé.
Szóval azóta is úgy vagyok vele, hogy csak úgy adok, ha személyesen megnézhetem, hova megy, főleg ha nagyobb segítség. Mert ugyan nagyon undorító, de sokan visszaélnek ezekkel a szívfacsaró sorsokkal, csak hogy ezt-azt kicsaljanak.
Örülök,hogy rátaláltam erre a kérdésre,és meg tudom nektek írni,hogy én a nagyfiammal EL IS MENTÜNK A HÖLGYHÖZ!
Őszintén megírom azért,mert hihetetlennek tünt minden.Bár rossz a kapucsengője,de fiam bekiabált,és kijött a hölgy.
Akár hiszitek,akár nem,egy végtelenül kedves nő fogadott!Be engedett a házba,bár mi be sem akartunk menni.Körülnéztünk,vannak modern,és régebbi cuccok,de tiszta.Láttam nála egy textilbőr ülőgarnitúrát,azt is árulja a neten.Itthon meg is néztük,és tényleg ő az.
Sültkrumpli volt neki kisütve,azt ette épp,vagy félbehagyta nem tudom mikor mentünk.Szégyellte magát előttünk,ez látszott rajta.Szoptatja a kislányát,aki nagyon aranyos.Mesélte,hogy senkire sem tud tényleg támaszkodni,ez én nem is csodálom,mert a környezetébn élőket inkább hagyjuk!Na ott a szomszédokra tényleg nem számíthat!kocsival mentünk,a kocsit meg úgy nézték,mert idgenek voltunk.Koszosak a szomszédok,de ő tényleg tiszta!Van egy komoly betegsége ami sajnos komoly beavatkozást igényel,de mivel 50%-os az esélye,így csak bízni tud!Erről nem is írt!Tényleg nem beszélt mellé,és tudjátok mi fáj a legjobban?Hogy még én is megvetettem,lehurrogtam a topicban!Én szégyellem magam emiatt ,és hogy látatlanul ítélkezünk másokon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!