Mi az a tetted, ami miatt a legjobban furdal (t) a lelkiismeret?
mikor felidegesít a gyerek a visszapofázással és kap egy pofont..nem akarom csak annyira felhúz,de mindig bocsánatot kérek
és elmondom neki hogy csak ideges voltam azért volt..
el is nézi..
Megbántottam életem szerelmét =(
(23:48, na ezért nem szülök én gyereket)
Nem töltöttem elég időt valakivel, aki a halálán volt. Képtelen voltam ismét szembesülni azzal, hogy elveszítek valakit, nem tudtam a szemébe nézni, beszélgetni vele..
Nem tudtam elbúcsúzni tőle. Soha nem bocsátom meg magamnak. Csalódtam magamban.
Szerencsére jelenleg nincs ilyen.Régen volt lopás miatt,a saját anyámmal úgy beszéltem mint 1kutyával,stb.Régen volt bőven,szerencsére jó útra tértem,tiszta a lelkiismeretem.
23F
Igazábol nem hiszem hogy rosszat tettem,de lelkiismeretfurdalásom van miatta:
Nem vigyáztam eléggè az anyukàmra,meghalt.éreztem,hogy baj van,de már több hónapja,görcsbe ràndult gyomorral keltem,remegő kezekkel,lábakkal mentem be a szobájába,hogy minden rendben van e,él e még.az nap!csak aznap reggel nem mentem be hozzá!!!pedig még talán segithettem volna neki!
A másik,tul távol voltam az apámtol amikor meghalt!ha nem anyuval lakom hanem vele,akkor talán kihivhattam volna a mentőt és megmenthették volna!de nem voltam itt vele.
A harmadik ami már baj,néha a fiam teljesen felhuz és kiabálok vele,nem akarom megütni(kb évente 1szer nekem is elszalad a kezem)!nagyon bánt ilyenkor a dolog!de mindig megbeszéljük,hogy ugy bànunk egymàssal tobbé ne forduljon elö.
Azt hiszem ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!