Jogosan érzem rosszul magam miatta? :S11/L
Olvastam egy kérdést, ez volt az:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
És az anyuka írta, hogy nekik nincs pénzük már lassan ételre sem, és hamarosan kikapcsolják a netet, meg hogy az ő gyerekeinek sosem volt adidas cipője meg ilyenek, és én hétvégén kapok egyet, és amikor olvastam, akkor majd elsüllyedtem szégyenemben:S
Nem.
A világ tele van éhező emberrel. Neked is el kellene kezdened éhezni? Nem hiszem. Attól, hogy te nem eszel, nem lesznek előrébb.
Örülj neki, hogy a szüleid meg tudnak adni neked mindent, és törekedj arra, hogy tanulj sokat, hogy felnőtt korodban se kelljen nélkülöznöd.
Mindenki a saját sorsát alakítja, annyit tehetsz, hogy te is alakítod a tiédet. Ne legyen szégyenérzeted, nincs miért.
Az előttem levőket nem írom le még 1x.
Mivel 11 vagy, gondolom, még nősz, fejlődsz. Ha szeretnél tenni valamit a hasonló helyzetben levő családokért, akkor ne dobd ki a kinőtt, de még hordható ruháid, hanem akár a szüleid segítségével juttasd el őket valami segélyszervezetnek, ahonnan aztán a megfelelő helyre kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!