Most mi kellene reagálnom erre?
Sziasztok! 24 éves lány vagyok,és tavaly volt az esküvőm. Elég korán házasodtunk össze,mert szerettük/szeretjük egymást a férjemmel (26) és úgy éreztük minek várjunk?! Tökéletes házasságban élek vele,nem is vele kapcsolatban szeretnélek kérdezni benneteket. Nagy vonalakban a lényeg az,hogy van egy barátnőm (általánostól kezdve Ő volt a legjobb) és a múltkor átjött hozzánk.Mivel nagyon jó az anyagi helyzetünk,többször elmegyünk külföldre,utoljára Londonban voltunk,pont három hete. Rendszeresen átjött hozzánk,és ma elkezdtem fényképeket mutogatni neki ahol a párommal az utolsó utazásunkor. Erre rávágta,hogy "khm,igen aki megteheti",meg,hogy "nem minden a pénz" és több elég durva beszólása volt. Esküszöm mindenre,hogy én soha és a férjem sem,soha nem hencegtünk,sőt megsem nagyon említjük,hogy tehetősek vagyunk. Az eset után elment. Mit tennétek a helyemben?Nagyon jó volt a viszonyunk.
24L
Semmit! Ha még esetleg említené, akkor kérdezd meg tőle, hogy miért zavarja őt ez.
A baj az, hogy az én "legjobb barátságom" is az irigység miatt ment tönkre.
Ez ellen nem tudsz tenni, nem benned van a hiba. Ha megtehetitek, hogy sokat utazzatok, akkor tegyétek! Nem volna szabad sajnálnia tőled!
sajnos vannak irigy emberek :S én az ilyeneket le szoktam építeni, mert az irigységet az egyik legközönségesebb tulajdonságnak tartom. de ha régi barát, azért adnék még esélyt ennek a kapcsolatnak, lehet, hogy csak rossz passzban volt (nem mintha ez mentené a vislkedését). ha többször nem fordul elő, akkor fátylat rá!
29/N
Lehet, hogy csak rossz napja volt...nem tudom.
Próbálj meg vele beszélni, hogy rosszul esnek neked a megjegyzései.
Akárhogy is próbálom mentegetni a barátnődet, azt látom, hogy irígy rád. Mindent irigyel tőled. A párodat, akivel csodás a kapcsolatod, az anyagi helyzetedet, a nyugodt életedet.
Felvetődik ilyenkor, hogy szükséged van-e egy irígy barátnőre? Nem fog-e majd beleköpni a levesedbe csupán azért, mert neki nem adatott meg mindaz, ami neked. Az emberek csupán rosszakaratból, irígységből tönkretehetik a másikat. Nehogy elcsábítsa a párodat, vagy feljelentsen az Apehnél, vagy mit tudom én mi módon próbáljon ártani.
Ezek a mellékesen elejtett mondatok, hogy "igen, aki megteheti", meg " nem minden a pénz", sokkal többet jelentenek. Arra utalnak, hogy mik jártak az ő fejében, miközben a képeket nézegette. Nem arra gondolt, hogy milyen szép helyeken jártál, mennyi élmény ért, hanem az, hogy lám-lám neki lehet, nekem meg nem.
Én a helyedben hanyagolnám ezt a barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!