Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hány éves korig nem gáz, ha...

Hány éves korig nem gáz, ha valaki emós?

Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 23:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem alapból gáz.
2009. márc. 7. 23:22
 2/17 anonim ***** válasza:
79%

Mindenki olyan ruhába jár és úgy sminkeli magát ahogy akarja, és persze olyan zenét hallgat amilyet akar, miért lenne ettől gáz valaki? Ennyi erővel a punkok, rockerek, bárki gáz, aki nem olyan mint az emberek nagy többsége.

Vannak emo ismerőseim, 16-27 éves korig, a emo zenét szeretik és úgy is öltöznek, ennyi. Nekik így jó, és nem érdekli őket ha valakinek nem tetszik...

2009. márc. 7. 23:47
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Az emóval szemben sokak ellenérzéseket táplálnak az illető korától függetlenül - rockerek.hu-n minden 2. ember profiljában ott vannak az utál-rovatban az emósok :S micsoda hülyeség ez..., de én azt mondom, ha Neked ez a stílus tetszik, nyugodtan képviseld, akárhény éves vagy. Arra vigyázz, hogy ne majmold, és ne ragadj le a külsőségeinél - bár én ezt az irányzatot az eszmeisége szempontjából nem nagyon ismerem.

Igazából emósokat sem ismerek személyesen, mert tudomáso szerint valóban a nálam kb. 10 évvel fiatalabbak közül lerülnek ki. De ez azért lehet, mert viszonylag új stílus, akik pedig már 20 fölött vannak, vagy eldöntötták, hogy nem érdeklik őket az irányzatok, vagy lehorgonyoztak egy másiknál.

2009. márc. 8. 04:20
 4/17 anonim ***** válasza:
53%
15 éves korig nem gáz, e fölött pedig már elég érdekes!
2009. márc. 8. 07:51
 5/17 anonim ***** válasza:
60%
én azért rendes vagyok, én 16ot mondtam volna, mert mégis csak redi vagyok, de egyetértek
2009. márc. 8. 08:11
 6/17 anonim ***** válasza:
36%
az emo alapból gáz... de még a kis 14-15 éves tiniknél elnézhető
2009. márc. 8. 11:22
 7/17 Thurston ***** válasza:
82%

Miért lenne gázabb, mint bármilyen más szubkultúra? Az az igazán gázos az egészben, hogy mióta megjelent az emó, az is divat lett, hogy az intelligencia egyértelmű jele az, ha valaki szívből utál és lenéz mindent aminek köze van az emóhoz, és ezt folyton hangoztatja is...

Ez is csak divat. Tehát menjen a francba mindenki, akinek szűk a látóköre.

2009. márc. 8. 19:29
 8/17 anonim ***** válasza:
70%
Ha valaki sír, hogy neki milyen rossz és közben olyan cuccokat hord, aminek az árát egy hónapig enném, közben még az ereit is vagdossa, az sztem minden korosztályban gáz. :P
2009. márc. 8. 22:41
 9/17 anonim ***** válasza:
78%
Valószínű a kérdező is emós, mert minden olyan kérdés le van pontozva, ahol azt írják, hogy gáz...
2009. márc. 9. 07:23
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem, én nem vagyok emós, és senkit nem pontoztam le, hiszen véleményekre voltam kiváncsi, és mindegyiket hasznosnak tartottam. Biztos sok emós olvasta a kérdést, és ők pontozták le a többieket. :)
2009. márc. 9. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!