Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mostanában egyre többen...

Mostanában egyre többen mondják hogy emos lettem. Szerintem ez nem igaz Honnan lehet felismerni ha valaki emos?

Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 12:32
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
53%
onnan, hogy még maga se tudja eldönteni és főleg 95ben-96-ban született.
2010. nov. 15. 12:35
 2/35 anonim ***** válasza:

A legnagyobb baj az hogy már rengetegféleképpen beállította a média,így az emberek rámondják arra is hogy emo akinek fekete vasalt haja van.Szerintem akik azt mondják rád hogy emo lettél azoknak fogalma sincs erről a dologról,csak rád mondják mert rossz a kedved vagy valami.

Ne törődj velük,ennyi az egész. :)

2010. nov. 15. 12:57
 3/35 anonim ***** válasza:
70%

Elso! Nagyon jot nevettem az evszamon, mennyire igazad van!(:

Amugy meg egy kulonos ismerteto jel: ha eltudod donteni egy emo lany eseteben, hogy o 100%ig nunis gyerek, es nem egy fiu beoltozve, akkor kozejuk tartozol.

Egyebkent slip on a labon ( 90-95 kornyeken ez volt a divat az oviban valtociponek...tenyleg baromi kenyelmes.), sovanyak, egy szemuk van es minden faj nekik.

2010. nov. 15. 12:57
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Nincs oan h emós hanem emo -.- Ez oan mintha azt mondanád h rokkeres...

Am meg mondanak mindenfélét de nem attól lesz emo vki h vagdossa magát vagy fekete a haja vagy stb. ien külsőségek. Ez egy életérzés! Annyi h az emok érzékenyebbek az átlagnál és nem akarják követni ezt ami ma divat h az embereknek nincsenek érzéseik csak gondolkodás nélkül átgázolnak 1máson és nem érdekli őket semmi más magukon kívül... ez a lényege a többi már csak külsőség amivel azt jelzed h te ehhez a csoporthoz tartozol és nem vagy ien divatköcsög :S De attól h neked mondjuk szőke a hajad attól még lehetsz emo!!!

17 emo F

2010. nov. 15. 13:09
 5/35 anonim ***** válasza:
huh, akkor én hálisten 100% nem vagyok emo. ^^
2010. nov. 15. 13:41
 6/35 anonim ***** válasza:

Ismertető jegyek:

- ly-fóbia

- központozási jel-fóbia

- rövidítés és mindenféle felesleges karakter-mánia

- az emos minden körülmények közt azt hiszi magáról, hogy ő nem divatköcsög

- az emos kikéri magának, ha emoSnak nevezik, nem pedig nyelvtudományosságilag felettéb helyesen: emonak

- azt hiszi magáról, hogy az átlagnál érzékenyebb (csak tudnám, miért kell erre büszkének lenni, azzal még senki nem szerzett magának állást)

- szerinte a vagdosás életérzés

2010. nov. 15. 13:44
 7/35 anonim ***** válasza:

„- az emos minden körülmények közt azt hiszi magáról, hogy ő nem divatköcsög”

hát nem is vok az pfff

„- azt hiszi magáról, hogy az átlagnál érzékenyebb (csak tudnám, miért kell erre büszkének lenni, azzal még senki nem szerzett magának állást)”

és??? pont erről beszéltem... nem csak az állás meg a pénz számít de te is biztos egy ilyen önző öncélú ember vagy csak a pénz körül forog az életed... hát pont erre mutat rá az emo h ez nem jó dolog és inkább egymásra kéne odafigyelni egy kicsit.

„- szerinte a vagdosás életérzés”

A vagdosás nem életérzés az emo az. A vagdosás csak 1 oan dolog ahogy levezetik a feszültségüket amit ez az önző világ csinál! De nem minden emo vagdossa magát.

Ja helyesen irni nem tok kthxbai

17 emo F

2010. nov. 15. 13:52
 8/35 anonim ***** válasza:

:)

Kifelejtettem, hogy naivak is.

2010. nov. 15. 13:56
 9/35 anonim ***** válasza:

és??? pont erről beszéltem... nem csak az állás meg a pénz számít de te is biztos egy ilyen önző öncélú ember vagy csak a pénz körül forog az életed... hát pont erre mutat rá az emo h ez nem jó dolog és inkább egymásra kéne odafigyelni egy kicsit.

Nos én őszinte leszek az enyém igen, de nekem valószínűleg lesz egy jó állásom amit szeretni fogok, szép házam, meg minden amit akarok, mert nem érdekel ez a maszlag az érzésekről és társairól, de biztos neked is jó életed lesz, majd gondolom elfotoszintetizálsz az érzéseidből a másfélszobás panellakásodban, thnxbye.

2010. nov. 15. 13:57
 10/35 anonim ***** válasza:

A pénz nem minden... attól h vki palotában él lehet rohadtul boldogtalan. azt h boldog legyél meg ien önző módon soha nem fogod tudni elérni

17 emo F

2010. nov. 15. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!