Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mostanában egyre többen...

Mostanában egyre többen mondják hogy emos lettem. Szerintem ez nem igaz Honnan lehet felismerni ha valaki emos?

Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 12:32
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Utolsó: ne vedd magadra, ha te nem vagy olyan.

Abban teljesen igaza van, hogy ez a társadalmi szintre emelkedett elerkölcstelenedés, amit persze a média valóságsókkal stb. erősen fűt, egy nagyon rossz irány. A vadkapitalizmus, ami valljuk meg tényleg csakis a pénzhajkurászásról, dolgozó emerek teljes kihasználásáról szól, nem vezet máshova csakis a romlásba! Az utóbbi létrejöttének előfeltétele pedig előbbi. Egyébként ha ez így folyik tovább, akkor az ember maga okozza majd saját vesztét. Ha hiszed, ha nem ez így lesz, már az egyetemen is hallottam erről külön előadást. Már most láthatóak a kibontakozóban lévő krízis előjelei. Ezt 17/EMOf jól látja. Ha valami nem megfelelően megy a természetben, akkor az egyszer túllő a kereteken, és megindulnak a leszabályzó folyamatok, és akkor nincs könyörület, végülis ott mindenki egyenlővé válik, akárhogy nem akarja!:D Lehet optimistának lenni csak úgy vaktába, de ha nem teszünk a folyamat ellen, akkor elérjük a kritikus pontot, ahonnan már nem lehet megfordítani.

Üdv:

ˇ°/f

2010. nov. 16. 19:22
 22/35 anonim ***** válasza:
Ja, hogy a kérdezőnek is válaszoljak. A szemükből is látom.
2010. nov. 16. 19:26
 23/35 anonim ***** válasza:
És szerinted pont az emok tesznek a folyamat ellen? Ne viccelj már.
2010. nov. 16. 19:27
 24/35 anonim ***** válasza:

„Azzal te nem fogsz megváltoztatni egy társadalmat, az emberiség gondolkodásmódját, ha nekiállsz búsulni.”

Egyedül nem. De nem vok egyedül :P A korombeliek között (a jövő nemzedéke vagy mi XD) pedig naon nem vok egyedül :P

„És szerinted pont az emok tesznek a folyamat ellen? Ne viccelj már.”

Az emo gondolkodás meg az egész csak egyetlen tünet a sok közül :P Am meg honnan tod h aki az USA elnöke lesz 2060ban az most nem a szemébe lógó fekete hajjal bandázik a haverjaival? :P Orbán Viktor is nagy lázadó volt fiatalkorában.

17 emo F

2010. nov. 16. 23:49
 25/35 anonim ***** válasza:

19:27. Azzal tesznek ellene, hogy indikálják az éppen aktuális problémát. A stílusok nem csak úgy létrejönnek, általában van valami kiváltó okuk és céljuk. Gondolkozhat valaki a problémán, hogy hogyan oldja meg, de gyermek és tinédzer korban, ha a család széthull, vagy a szülők állandóan güriznek, a napi betevőért, a gyerekre meg már nem jut idő, akkor nem hiszem hogy abba az illető kiskorúként bele tud valamit is szólni.

17 EMO/F: A politikát meg ne keverd bele! Főleg az általad említett politikust ne, mert az EMO gondolkodásmód és az ő pártjának elvei közt szerintem ég és föld különbség van!!! Az egy dolog, hogy lázadó jellem volt, de szerintem nem helyes az EMO-k és ő közte párhuzamot vonni.

Abból ahogy az emberek egymáshoz viszonyulnak (utálják az EMO-kat úgy általánosságban, a vallási okok néha mérhetetlen feszültséget gerjesztenek csoportok közt, önzőek az emberek egymással szemben stb.), nem sok jóra enged következtetni. Egy bizonyos szint után elég egy kis szikra, hogy kitörjönek forradalmak, esetleg nagyobb háború, bár ahhoz már más okok is kellenek, de sajnos azok is már egyre inkább realizálódnak majd, ahogy az erőforrásokat a végletekig kiaknázza az emberiség. Ha ilyen technikai fejlettség mellett kirobbanna egy globális háború, akkor hótzier, hogy kipusztulnánk. Ez pedig csak összefogással és bölcsességgel előzhető meg.

2010. nov. 17. 01:34
 26/35 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

és bocsánatot szeretnék kérni ha netalántán valakit megbántottam

nem volt szándékomban

amugy semmi bajom sincs az emokkal

2010. nov. 17. 15:31
 27/35 Izééékeh11 ***** válasza:
sztem tök jó az emo...bár én nem vagyok emo girl,nekem teccik a fekete vasalt haj,beis fogom lehet festetni feketére :P ammeg nekem semi bajom nincs az emo fiukkal,sőt nekem tökre bejön,sztem tök cucik ^^ :PPP ammeg igazavan 17 emo F-nak,enm tudhatjuk h majd később ki lesz az elnök,lehet h egy emo emberke lesz,de lehet h enm...ammeg aban is igaza van h nem kell vkit kiutálni csak azéé mert más mint én vagy te vagy mitomén kicsodaa...attól még h pl. vki emo vki meg nem az atól még ugyan oan emlősök,ugyanoan emberek mint mindenki -.-" <3
2011. febr. 25. 16:16
 28/35 Izééékeh11 ***** válasza:
jahh 1épként kihagytam azt h : 13Ł/aki szerint cukik az emo fiuk ^^ :3 <3<3<3
2011. febr. 25. 16:18
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Omfg, szerintem attól hogy valaki 13 éves és szereti az emókat, igazán megtanulhatna helyesen írni. Vagy manapság már nem tanítanak ilyesmit általánosban? :S :(
2011. febr. 25. 16:26
 30/35 anonim ***** válasza:
Na, ez az elnök dolog nagyon megragadott titeket. Szinte kizárt dolognak tartom, hogy valaha is emo elnök legyen. Egyrészt azért, mert max. 10 év, és kimegy a divatból ez a stílus. Másrészt mire valaki eléri azt a kort, hogy elnök lehessen, jó eséllyel kinövi ezeket a tini lázadásos dolgokat, és öltönyös "szürke ember" lesz.
2011. febr. 25. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!