Mostanában egyre többen mondják hogy emos lettem. Szerintem ez nem igaz Honnan lehet felismerni ha valaki emos?
"Nem olyan nehéz, tényleg."
Az önző embernek biztos nem... de aki 1 kicsit érzékenyebb és nem akar átgázolni másokon annak már nehezebb hidd el. Na mind1 kurwára nem értitek ezt az egészet csak papoltok itt. Ti nem tudjátok mien sz@r most felnőni.
17 emo F
Húúú. Nyilván marhára szar lehet. Nem kell dolgozni tanulás mellett, optimális esetben szüleid vannak, akik eltartanak (persze, azt nem tudom, hogy nálad ez így van-e), középsuliban relatíve sok szabadidő (ennek stimmelnie kell, ha nem így lenne, nem találnátok ki magatoknak problémákat). Mi lehetne ennél szörnyűbb?
De tényleg, tulajdonképpen miért vagytok szomorúak?
17 eves emo srac!
Megha valamilyen elmebaj folytan meg is ertenem, hogy miert jo emo(s)nak lenni(pedig en sem vagyok idos, csak 19 eves), akkor sem ertek valamit.
Az irasotokat. Persze, ne en vessem az elso kovet, hisz ekezet nelkul irok, de en azert, mert igy gyorsabb, kevesebb billentyut hasznalok.
De mi ertelme van ennek a w-s meg hasonlo iramodnak? Ez is jelent valamit?
„Nem kell dolgozni tanulás mellett, optimális esetben szüleid vannak, akik eltartanak”
Félelmetes mennyire nem tudtok elszakadni a pénztől :P:P De már írtam attól h van pénz még lehet vki boldogtalan... am meg azért érezzük szarnak a világot mert az is. De ezt sokan mongyák nem csak az emok. Úgyh nem értem ezen mit kell megbotránkozni... szted ez a világ így tök jó ahogy van? H mindig azt nyomatják h több és több kell soha nem állhatsz meg mert akk vagy f@sza ha ezt is megveszed azt is megveszed... h azt tanítják semmit nem érdemes megjavítani (akár tárgyakat akár kapcsolatokat) mert úgyis van jobb inkább cseréld le... h mindig lesz nálad is jobb mindenben bárhogy is szenvedsz... h csak TE vagy a fontos senki más nem és gázolj át rajtuk ha az a te kényelmed szolgálja... szted ez így tök oké?
Az írással kapcs csak annyit tok mondani h a rockerek miért hordanak feketét? A tektonikosok miért táncolnak úgy mint egy mókus? Megszokás ennyi...
17 emo F
Ja azt még el is felejtettem h ma rohadt nagy divat utálni mindenkit aki vmiben nem átlagos... utálni a más nemzetiségűeket, utálni a vidékieket, utálni a városiakat, utálni a melegeket, utálni a furrykat, utálni az emokat, utálni aki rózsaszín pólót hord fiú létére, utálni aki nem akar gyereket, utálni a nagycsaládosokat, utálni mindenkit. Közben meg mindenki más egy kicsit és mindenki egyedi. Sztem ez sem oké ahelyett h elfogadnánk h mindenki más inkább kiutáljuk egymást és egyenrobotok leszünk :S
17 emo F
Szerintem tök jó így a világ. És nem csak az emókat tartom hülyének hanem az összes besavanyodott önsajnáltató, "deszarminden" emberkét. De ennél nagyobb bajom ne is legyen, ezt is megoldom annyival hogy elkerülöm őket és annyi.
Ha boldog lennél, hagynád a francba ezt az emóságot, tudod, nem a világ sz.r, csak te nem tudod benne megtalálni a helyed, de erről csak te tehetsz nem más. A világ, jó vagy rossz, úgysem fog megváltozni, és amíg a sok emó (és másegyéb alakok) depiznek, addig mások élnek mint hal a vízben.
Kérdező, bocsánat, hogy elindítottam ezt a vitát. Nagyon eltértünk az eredeti témától, de legalább kicsit beleláthatsz, hogy milyen egy emo lelki világa, és eldöntheted, hogy te egyetértesz-e ezzel.
" am meg azért érezzük szarnak a világot mert az is. De ezt sokan mongyák nem csak az emok. Úgyh nem értem ezen mit kell megbotránkozni"
Igazad van abban, hogy a társadalom egy részére jellemző az anyagiasság és az erkölcsi lezüllés. De te most pénzhajhásznak nevezel engem, miközben csak arra próbálom felhívni a figyelmedet, hogy az ember nem tud megállni a saját lábán, ha nem keres valamennyi pénzt. Ehhez pedig valamiféle állás kell. Na, de ezt hagyjuk is, mert egy anyagias robot vagyok, vagymi...
Az idézett részletet azért emeltem ki, mert ezt valóban sokan gondolják így. Ám vannak emberek, akik nálatok sokkal rosszabb körülmények közül indulnak, és ahelyett, hogy nyafognának, tesznek azért, hogy az ő életük és környezetük ne legyen ilyen.
Az emberek rá vannak kényszerülve arra, hogy a társadalom szabályai szerint "játsszon", persze a normálisabbja a lehető legtisztességesebben. Azzal te nem fogsz megváltoztatni egy társadalmat, az emberiség gondolkodásmódját, ha nekiállsz búsulni. Egyáltalán le tudsz írni olyan világot, amiben szívesen élnél, boldogan? És hogyan kezdenéd el létrehozni ezt?
Sikeres ember ismérve szerintem, hogy ha problémája van valamivel, akkor rögtön azon kezd el gondolkodni, hogy hogyan oldja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!